Saturday, July 02, 2011

Selamat Hari Jadi.. Anakku Sayang







Hari ini 2 Julai 2011 adalah Hari Jadi Anakku 
HAIQAL FIRDAUS yang ke 10 tahun.

Ibu dan Ayah mendoakan Haiqal apabila
besar nanti menjadi anak yang soleh dan 
berharap dapat belajar dengan 
bersungguh² supaya dapat mencapai
kejayaan pada masa akan datang.


SELAMAT HARI JADI.. Sayangg 

12 Pengomen Terdiva:

azwa amani said...

selamat hari lahir.. semoga jadi anak yang soleh

Cik Ina Do do Cheng said...

happy besday haiqal firdaus, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. dah besar kena ingat jasa ibu ayah ye dan jadi anak yang soleh.

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday haiqal
akak ingat lagi masa preggykan ami, plan nak letak nama haiqal, last minit tak jadi le pulak

ila sivil said...

Akak..sama la birthday anak kita...Anak ke-2 Ila pun 2/7 gak

sal said...

selamat hari jadi untuk anaknya..
moga menjadi anak yang baik dan cemerlang di dunia dan akhirat..

~NaJaHA's SweeT HoME~ said...

salam kak rina. Semoga anak akk menjadi anak yang soleh..

Just Call Me Bitt said...

Selamat hari jadi HAIQAL FIRDAUS...semoga menjadi anak yg sentiasa diidamkan oleh keluarga, bangsa dan negara :)

Rinna said...

TQ semua atas ucapan wat anakanda ku yang tersayang.. :)

makdara TERdiva said...

hepi belated birthday to Haiqal Firdaus :)

ALoNa CintamaniszLite said...

hepi belated besday, haiqal..jadi anak yg soleh ye..

**alhamdulillah, dh 3x ucap besday kat haiqal..maknanya..dh 3 tahun kenal rinn..timakasih..

ikiqzana said...

happy belated birthday wat adik haiqal firdaus.. semoga menjadi ank yg menyenangkan hati ibubapa.

Rinna said...
This comment has been removed by the author.

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss