Friday, August 19, 2011

Shopping Dan Makan

Pada hari Rabu lepas 17 Ogos 2011 Selangor cuti.. tapi
aku yang keja kat sempadan jadi kena plak KL
so koje laa hari ni.. Petang hubby ngan
anak aku datang ambik aku kat pejabat.

Memang dah tau, kalau Selangor cuti jalan sure
jem giler.. tapi weols nie memang degil nak 
gak laa masuk bandar.. haa ambik kau
dekat sejam duk dalam keta.. tapi nasib baik
laa keta baru.. tak terasa laa sangat..hehehehe..

Sebenarnyaa nak gi cari baju raya untuk anak aku,
so kiranya baju raya dia dah dapat laa semuanyaa.
Balik dari membeli belah tuh, cari laa plak tempat
makan sebab weols berbuka tengah jalan makan
kurma jerk... 

Weols gi makan kat Bukit Cheras je laa.. Aku dan 
hubby oder nasi goreng USA ngan tomyam campur
dengan air mangga dan belimbing.  Anak aku
plak nak makan chicken chop.. Alhamdullillah
kenyang pewut.. 


Dah lama tak makan kat sini..tu yang ke sini gak.. cari makan... 


Budak yang kelaparan.. dapat Chicken Chop.. sukaanyaa dia.. 


Nasi Goreng USA..  


Ini gambar.. masa hubby aku hadiri majlis berbuka pose 
kat ofis dia.. ngan solat terawih

p/s :  Adess lambat plak dok update N3 ini.. Mood ke laut laa plak.. So happy weekendss.. semua..

3 comments:

  1. kalau shopping mesti nak makan kan? baru syok?

    ReplyDelete
  2. MELELEH kak oiii tgk ciken cop tuu...huhuhu

    ReplyDelete
  3. perghh lama tak makan nasi goreng usa ;)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss