Monday, August 22, 2011

Shopping Raya Utk Hubby

Hari Sabtu, lepas aje berbuka dan solat
Maghrib, hubby ngajak pergi cari baju
raya dia laa plak.  So, weols cadang pergi
ke Jaya Jusco Balakong jer.. 

Sampai kat sana dalam pukul 8.45 malam.
Punya laa ramai orang bershopping sakan
membeli belah.  Sempat laa beli beberapa
pasang baju T'Shirt dan Seluar untuk 
hubby aku.  

Kiranyaa pakaian raya dia
dah 'complete' laa.. Yang bagusnya beli
kat sini.. nak alter seluar dia orang boleh 
jahitkan.. kira bayar pas tuh hantar untuk
jahit atau potong kaki seluar.. Tak payah laa
balik umah nak kena buat sendiri... 

Balik dari JJ dah pukul 11.30 malam 

 Beberapa helai baju T'Shirt ngan Seluar


Amboi excited hubby try seluar baru dia.. :)



13 comments:

  1. 2 hari cuti, lengguh kaki kite

    ReplyDelete
  2. selagi ada masa soping..walaupun penat..

    ReplyDelete
  3. seronok hubby dpt shopping baju2 raya nie yerk sis...
    hubby zana tak shopping apa2 pun lagi....baju melayu pun tak beli lagi...

    ReplyDelete
  4. ieda pun baru je shopping utk hubby tapi seluar je .. baju masih terhutang huhuh

    ReplyDelete
  5. benda baru mestilah eksaited nk terai..sy lak eksaited terai kapet baru hik hik..

    ReplyDelete
  6. wah beriya2 cik abg akak menerai....heheeheh.....mood raye sudah mari tu kak eekeekekeekke....

    lieya satu family dah settle dah...cume lieya jek nak pi cari tudung raye....ari tusalah beli kaler ekekekekeekekek

    ReplyDelete
  7. hehehe... macam zaman masa sekolah dulu.. balik sekolah je nak try segala baju raya yang ada

    ReplyDelete
  8. hijau ada, merah ada..biru ada...meriah...:)

    ReplyDelete
  9. seronok aktiviti shopping ni, tambah2 dekat nk raya ni, hehe..dgr lagu2 raya..owh, best tul!! ngee

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..raya2 ni kena ada baru punya ;)

    ReplyDelete
  11. senang dah hati klu persiapan raya dah beli kan sis.. tema baju raya thn ni warna apa sis??

    ReplyDelete
  12. Idea menarik... isteri shoppingkan untuk suami. Kurang pening.

    ReplyDelete
  13. mengalahkan anaknye ye....hehehe....

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss