Thursday, September 15, 2011

Jamuan Raya Bahagian, 2011

Masih lagi bulan raya.. dan pada hari Selasa, 13 September 2011, Bahagian Elektrik buat jamuan makan raya.  Boleh kata minggu ini minggu makan aje.. 

Jamuan raya dan makan² ini juga sempena kesyukuran untuk kakitangan yang baru mendapat anak pertama, untuk salah seorang dari Jurutera yang baru² ini menjalani operation lutut.  Selain dari itu, yang mengembirakan kakitangan Bahagian Elektrik adalah kembalinya Boss weols.  Boss weols nie selama beberapa bulan ini telah ditempatkan di Fakulti lain untuk mengawasi tugas disana.

Seperti biasa laa.. hidangan weols adalah Nasi.. kalau makan benda lain mesti tak kenyang.. Staf kat Bahagian Elektrik nie ramai lelaki..semuanya kaki makan.. hehehhe.. :)

Penyampaian hadiah untuk staf dapat anak pertama dan bacaan doa sebelum makan


Nasi Hujan Panas, Dalca, Acar, Ayam Masak Merah, Daging Masak Hitam, 
Nasi Impit, Lodeh, Sambal, Buah'an, Air.  Ada staf yang bawa 
puding, agar-agar dan kacang kuda.. 


Serbu.. kalau bab makan nie.. 


Warna-warni.. 


Menyengih masing² dapat makan.. tau ler dah lapar.. sebab lambat mula.. :)


Bersama Kak Zuraidah dan Kak Rabitah


Staf Bahagian Kewangan 







8 comments:

  1. opis ai pun ada jamuan raya jap je lagik

    ReplyDelete
  2. Inilah untungnya duduk opis ramai ramai. Selalu ada majlis makan makan! Haha

    ReplyDelete
  3. WAH MERIAH KAK....menu pun best2 hah....mmg bedal betol2 ni kak ....terliur lieya tgk puding yg kalerpul tu..

    opis lieya punye jamuan raye 22 ni kak....sudah plan nak pakai baju baru ni ekekeekek...

    ReplyDelete
  4. bestlah.. makan dekat opis ramai2 macam ni.. mesti happeningkan.

    ReplyDelete
  5. wah...jimat la duit makan kalau macam ni... :)

    ReplyDelete
  6. opis aku pun baru buat jamaun raya tadi...senak perut...huhu...

    sedapnya agar2 tu...

    ReplyDelete
  7. amboiiii...makan lagi...kak rinna isnin ni mai tak jamuan raya UM?

    ReplyDelete
  8. banyak menu tuu rinna
    nasi ujan panas lagi .. :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss