Thursday, September 29, 2011

Jom Makan...

Meehoon Goreng ngan sambal udang.. RM1 jerk.. 

Ini adalah sarapan pagi aku pada hari ini.. Meehoon ini aku order semalam dari Cik Mel. Dia sekarang ini dah berjinak² pulak meniaga makanan untuk sarapan pagi plak. Laku plak tuk..kejap jer abis.. Rajin betul anak dara sorang ini.  Gigih mencari duit. Iye laa selain dari mengandam.. rajin plak buat kuih, buat kek, jahit labuci dan buat part time jugak untuk make up artis.  Cik Mel pun seorang blogger gak.. Kalau nak berkenalan silaa laa lawat blog dia.. SINI 

p/s : Tengahari ini ada lagi jemputan untuk makan² raya walaupun syawal dah berlalu..

11 comments:

  1. singgit jek kak rinna...wah best le...murah gitu....senang kan, tak yah nak turun kafe pi cari makanan..tau2 jek dah ade depan mate...murah pun murah he he he

    ReplyDelete
  2. kat ofis aku ni pun ada org jual nasi lemak, mee goreng bagai ngan rega seringgit...pun laku..sedap lak tu...

    nak terjah la blog si mel tu...

    ReplyDelete
  3. saya pun makan keow taw goreng...kosong ..RM1.50 mahal..sikit plak tu

    ReplyDelete
  4. skrg payah nak cari mee hun rm 1 kan .. semua rm 2 dah huhuh :)

    ReplyDelete
  5. mmmm....kalau dapat kwe tiau goreng..lagi besh.. :)

    ReplyDelete
  6. nak idup..kena pandai2 berusaha..baru berjaya...anyway..mmg nmpk sedap + murah..

    ReplyDelete
  7. murahlah tu..sama mcm makcik kt umah jual..singgit..

    ReplyDelete
  8. hik hik hik...tima kasih la kakak buat entry pasal mihun goreng singgit tu. tp bkn kita yg msk ye..hehehe
    p/s: rajin2 jenguk la blog kita tu ;D

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss