Monday, September 26, 2011

Tak Abis Lagi Citer Makan² Raya

Sabtu, 24 September 2011
Hari ini banyak betul aktiviti aku.  Pagi Sabtu aku bizi kerana membantu bergotong royong untuk sama menyediakan bahan² masakan.  Iye laa malam nanti ada Jamuan Raya plak kat lorong umah aku nie. Okey ini aku citer..kemudian yer..

Dalam tengahari tuh aku bersiap plak nak ke kenduri kawin ofismate aku, Amar Shafek dan Linda di Dewan Komuniti dekat Sentul.  Ramai jugak laa ofismate yang lain jugak datang sama time ngan aku..  Dewan pun luas dan selesa.. Masa aku sampai tuh, pengantin sedang bergambar². Lepas je makan aku ajak laa member lain ke pelamin ambil gambar ngan pengantin.  





Selamat Pengantin Baru Amar dan Linda.. 
Moga Kekal Bahagia Hingga Akhir Hayat 




Lepas dari kenduri kawin Amar, aku ke Puchong..Bandar Putra Perdana.  Ada openhouse rumah Marziah ofismate aku.  Guna GPS aku ke sana sambil² tengok gak map yang di bagi oleh Marziah.  Rupanya ada silap sikit map tuh.. dah weols nie pusing cari jalan.  Alhamdullillah kena gak laa call Marziah dan nasib baik jumpa rumah.. kalau tak sure balik punya..hehehe..  Dari rumah Marziah dah dekat pukul 5 petang.  Iye laa nak cepat balik sebab malam plak ada jamuan raya lagi..

Marziah yang betudung coklat kuning tuh 
Terima kasih kerana sudi menjemput ke rumah





Nanti sambung yer.. citer raya lorong aku plak.. :)

11 comments:

  1. Selagi tak abis Syawal, kira tak payah masak la pada Sabtu dan Ahad, kan Rinna? :)

    ReplyDelete
  2. panten pompuan tu mcm kenal arr

    ReplyDelete
  3. comey jer pantin pempuan tu...

    psst; hehe..gambo besar ye..guna apa ye? ingat nk guna kat blog fotografi sy tu ler, mmm...

    ReplyDelete
  4. cantik pengantin....terliur tgk nasi minyak...

    ReplyDelete
  5. uish ada jamuan raya layie .. perghh memang sungguh2 gantung kuali nie ..

    rinna cumei pengantin tuu .. specially pengantin perempuan :)

    ReplyDelete
  6. minggu lepas mmg penuh ngan aktiviti makan jer kan...samalah ngan saya. kenduri tu sib baik buat lam dewan, cuaca skrg pula x menentu kejap panas kejap ujan

    ReplyDelete
  7. cantik la kak pengantin tu....suke tgk muke die...sweet sgt...baju pun cantik....

    wah sakan kak makan2...mmg syok betul musim raye ni....time ni laa kite cuti masak kan kak...pi jalan umahorg...syok2..dpt borak2 n makan2...

    ReplyDelete
  8. comelnye pengantin....ni staf JPPHB gak ke kak?

    ReplyDelete
  9. @AngahPengantin pompuan tuh budak PTM laa Angah.. :)

    ReplyDelete
  10. gmbr comel kita pon ade jgk? hehehe...thanx kak ;D

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss