Monday, October 17, 2011

Anak Aku Pun Pergi Seminar

Lambat aku bersiaran hari ini.  Baru sempat nak update sebabnya.. dok bz update carta maklum laa tengah odit sekarang ini.  Iye laa.. last² minit gini baru laa nak buat.. dan satu lagi sebabnya server kat ofis hari ini asik² laagg aje.. pas tuh tak de connection dan down.  Dah petang gini baru sistem okey sikit.

Semalam anak aku seharian tak de kat umah.  Dia pergi Seminar kat UPM.  Sekolah anjurkan dengan satu syarikat motivasi ini.  Anak aku sibuk sangat nak pergi.  Jadi weols bagi dia pergi. Seminar ini adalah untuk budak² darjah 4 dan 5 yang mengajar cara² nak mendapat 5A. Walaupun anak aku ini tahun depan baru darjah 5 tapi aku tak kisah jika di dedahkan dahulu iye laa at least dia leh dapat gambaran tentang peperiksaan UPSR yang dia akan ambik pada tahun 2013 nanti.

Bas betolak dari sekolah dalam pukul 7.30 pagi. dan sampai kembali di sekolah pada sebelah petangnya dalam pukul 6.30 petang.  Seronok tengok dia.. iye laa dapat pergi sendiri dengan naik bas dengan kawan² sekolahnya.

Hari ini jugak sekolah dah mula peperiksaan akhir tahun hingga hari Jumaat.  Aku doakan moga dia dapat menjawab kertas soalannya.  

Seronoknya dia dapat naik bas ngan kawan² 





12 comments:

  1. Insyallah mesti leh dapat 5A...besskan budak2 la ni...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah....bagus gak akak bagi pergi bende camni..semoga cemerlang laa hendaknye anak2 akak...amin....

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....bagus gak akak bagi pergi bende camni..semoga cemerlang laa hendaknye anak2 akak...amin....

    ReplyDelete
  4. Sesekali dapat lepas naik bas bersama kawan2, pastinya anak2 rasa teruja. :)

    ReplyDelete
  5. wah bagus nie rinna .. biar anaka2 kita didedahkan dgn program mcm nie :)

    hurmm tulah anak dara ieda punn nak periksa .. mulanya esokkk semoga mereka berjaya kan rinna :)

    ReplyDelete
  6. mmg best bila dpt naik bas dgn kengkawan...
    bagus pendedahan gini sis...
    it might help kan...
    insyaAllah he's gonna make u proud!

    ReplyDelete
  7. wahhhhhh! insyallah..mudah2an anak akak berjaya dpt 5A nanti :)



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  8. yup bagus tu pegi awal2. biar awal lagi diberi pendedahan. biar semangat ckit nak blajar sampai boleh score 5A. tersenyum aja dia, sronok la tu, boleh naik bas ngan kawan2

    ReplyDelete
  9. wahh.. kecik2 lagi dah berseminar

    ReplyDelete
  10. Bagus tu ada seminar..Semoga anak rina berkaya

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss