Thursday, November 24, 2011

Aktiviti Yang Seterusnyaa..

Okey sambung aktiviti weols lepas makan tengahari di rumah Kak Yong.
Sebenarnya weols tak de pun plan.. lepas je Bengkel.. Sham
ajak weols gi main bowling kat Wangsa Walk.  Call Angah
ajak join sekali ..tapi dia orang ada plan lain plak.
Jadi weols 2 family je laa yang pergi.. 

1st time aku main bowling kat sini.. 










Wahh bangg.. cam pemain pro laa.. cara balingan tuh..hehehhe


Anak aku..ini adalah 1st time jugak dia main bowling.. 


Balik dari main bowling singgah makan kat KFC.. Wangsa Maju.. order yang set ini.. 


Tersenyum² budak² ini tak sabar nak makan dah...


13 comments:

  1. saya tak biasa main boling, tentu layann kan ?

    ReplyDelete
  2. bessnyer main bowling dah lama tak main bowling

    ReplyDelete
  3. wahh...best tu berkumpul adik beradik..heee

    ReplyDelete
  4. wah kelas abang akak...mcm pro betul..siap kaki terangkat....gaye kene lebih kak, baru le konpiden baling bola eheheheeheh....aksi akak mane....jenuh scroll takde pun heheeheheheh.....

    sonok outing camni kak....sesekali kan kak....baru erat silaturahim....

    ReplyDelete
  5. seronok buat aktiviti mcm ni kan..main boling sefamily...layannnss...

    ReplyDelete
  6. best gak layan bowling nie...
    main ramai2 lagik best kan...

    ReplyDelete
  7. huh.. tetiba teringat ttg bowling ni. seingat saya le. dah 5 tahun tak pergi main. last main pun masa Amirul umur 1-2 gitu.

    Itupun sebab adik yang ajak. kalau idak hampeh le..

    ReplyDelete
  8. lama x main bowling.. seronok kan gathering camni ramai2.. mesti riuh

    ReplyDelete
  9. bestnyerr...dah lama kita x memboling. ok x lane kt sana?

    ReplyDelete
  10. bestnya kakkk aktiviti keluarga mcm nehh

    ReplyDelete
  11. lama tul x main bowling.. gian negok.

    ReplyDelete
  12. bestnya main bowling..lama giler x main..

    ReplyDelete
  13. KFC...alamak..ada kupon kfc dapat masa beli biskut lexus ri tu..bila ler nk g KFC ni. Expired kupon tu ujung disember, huhu...
    Tgk kfc rinn ni..baru tingat, hehe..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss