Tuesday, November 22, 2011

Bengkel Mind Mapping

Hari Ahad yang lepas.. hubby aku ada registerkan anak aku untuk join bengkel 
'Mind Mapping' kat ofis dia.  Bengkel bermula dari jam 10.30 pagi hingga pukul 12 tengahari.
Ibubapa pun boleh join jugak.. Nak gak belajar cara-caranya.  

Mind Mapping ini lebih kurang kita kalau nak buat shortnotes kita buat dalam point form laa..
kira kena carik 'keynote'nya.. Adess susah plak nak explain.. Kalau uols google boleh jugak tahu
dengan lebih detail lagik..

Selesai bengkel.. Sham ajak ke rumah.  So weols makan tengahari 
di rumah dia orang laa.. Makan nasi ngan ayam dara.. sedap jugak.... 
lepas makan weols nak keluar bersama.  Nak kemana.. nanti sambung di next N3..yer.. 


Suka laa Haiqal.. sebab geng dia Mizan ada bersama..


Bersama anak² yang lain jugak..


Amboi sempat lagik hubby aku enterprame...


Contoh..nyaa.. lebih kurang.. laaa


Ini laa cikgunyaa.. Siti Rohani..kalau tak silap..salah seorang pensyarah di BMI, UNIKL


Ini hasil contengan anak aku...

p/s : Tahniah team Harimau Malaya.. kerana ngauman uols telah menakutkan Garuda.. Moga lepas ini terus lagi maju jaya.. 

15 comments:

  1. Tak ramai ke yang hadir di program tu? kena bayar ke? :)

    ReplyDelete
  2. cantik tulisan anak rinna .. mcm contengan org dewasa ..

    ReplyDelete
  3. memang bagus kalo dpt hadiri kursus camni. kalo ada kat sini, nanti akak nak daftarkan anak akaklah

    ReplyDelete
  4. mak ayah sekali boleh duk bersama dgr..bagus ni...

    ReplyDelete
  5. kakcik~ kursus ini percuma..tapi tah ler..napa tak ramai staf yg bawa anak2 dia orang

    ReplyDelete
  6. wahhhhhh aktiviti yg saya puji.. ini utk masa dpn anak anak jugakan.. terbaekkkk

    ReplyDelete
  7. kursus ni bagus la...tapi kenapa tak ramai org yer...


    tahniah malaysia!!

    berdebar tgk penalti mlm tadi...rasa nak gugur jantung...

    ReplyDelete
  8. ms sekolah dulu sy pon belajar buat mind mapping ni

    ReplyDelete
  9. sekarang macam2 ada untuk anak2 kita...

    ReplyDelete
  10. Bagus tau mind mapping nih!! WN apply benda nih dr nk amik exam sampai dh keje masih guna

    ReplyDelete
  11. eh bagus le kak rinna program mcm nie.....mmg program berilmu....lieya dulu time study rajin buat note ala2 mind mapping nie....cepat jek ingat....

    ReplyDelete
  12. Salam ,

    Bengkel yang macam ni memang bagus sangat untuk minda anak2...

    ReplyDelete
  13. nampak mcm tak ramai..berapa bayarannya sis?

    ReplyDelete
  14. baguslaaa dapat training camni...

    ReplyDelete
  15. bagus la kalau dpt joint kursus camni

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss