Thursday, November 17, 2011

Gadget Terbaru

Hari Ahad lepas, weols ke Low Yat.  Hajat pada mulanya saja laa nak 
cuci² mata dan nak survey harga Samsung Tab. 
Jalan² dari satu booth ke satu booth.. hingga laa ada satu booth
saja laa tanya..harga..  Tengok dia tawarkan harga agak memuaskan laa
jadi hubby dah terbekenan plak.  Apa lagi.. terus terbeli...laa dan sekali
gus terbeli gak laa handphone Samsung Galaxy W.  Adessss semuanya
'ter'  laa plak.. Bila ada Tab nie senang laa sikit nak angkut ke mana² tak
payah bawak laptop.. 

Tab ini jadi kesukaan anak aku ler..sebab banyak 
plak game dalam tuh.. makin seronok laa..dia..  Weols guna
Tab dengan UMobile..sebab 5G untuk RM68.

Samsung Galaxy Tab 10.1..yang dihajati oleh hubbyku 


Senyum jerk.. hajat dah tercapai.. 


Sedang pasang screen protector.. 


Samsung GalaxyW.. nak beli yang Note mahal laa plak..

p/s : Hari ini lambat update.. sebab dari tengahari tadi tak boleh masuk blog.  Ura²nya dengar pihak IT nak block le plak..mungkin dalam perancangan.. tah.. laa boring laa plak kalau tak leh masuk blog during ofis hour gini.. adess.. bila free nak gak tengok blog.. sabo je laa.. harap² tak jadi laa.. kena carik alternatif lain ler gamoknyaa.. :)


15 comments:

  1. memang akak pun dah p survey samsung galaxy tab 10" tu, berkenan sgt2, tapi takde sapa nak tolong beli. en. abah buat derk aje...sedihhh

    ReplyDelete
  2. kalau kena block kena pinjam tab husband rinnalah..hehehe..tapi dee mmg tgh surwey samsung w tu lah..best tak rinna?

    ReplyDelete
  3. samsung galaxy beb... tahniah sebab memilikinya.. saya tak terfikir lagi nak guna benda tu buat masa ni.. sebab ni kalau bawa barang memang kasar sikit.. pastu salu saja terlupa.. hmmm

    ReplyDelete
  4. syoknya ada gajet baru..samsung tab tu mmg syok men game puassss..boring kan klu sket2 nk block2 nih..

    ReplyDelete
  5. akak, angah memang dah tak bleh bukak blog guna IE, google chrome pun tak bole...

    ReplyDelete
  6. WAH..BEST2 ADE gejet baru ye kak...syokle bertab lepas ni...sure dah malas nak bukak lappy lagi....sebab lagi senang dgn tab....kat umah ni pun, tab lieya, mia mija yg kongker.....sabo je laaa heheeheheh

    ReplyDelete
  7. pinjam tab hubbylah kalau block lepas ni.. tapi tetap tak puas macam pc kan

    ReplyDelete
  8. baru la lena tido..hajat tercapai..hehehe

    ReplyDelete
  9. guna fon je la kak kalau betul kena block nanti... :)

    sy kalau kat office ni..PC asik hang je...sy tgk kt fon...

    walaupun tak puas..sebab kecik..tp ok la..boleh tinggal komen...nk update blog pun boleh... :)

    ReplyDelete
  10. nampak disitu muka kepuasan dapat samsung tab. khe keh bestlah rina, cam nak rembat satu, tunggu ada duit dulu.kui kui kui

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat menda kotak pat segitu. jelezzz nih. Ntah bila la dapat beli.

    Malas beli menda ni sebab kalau balik kg memang tak leh guna. tak dak rangkaian internet kat kampung. hohhoho..

    ReplyDelete
  12. mmg bosan ler kalo blog kena block kan...
    tapi takpe...
    sekarang nie ada option...
    semuanya di hujung jari...
    minta pinjam cik abe ler itu tab hehehehe...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss