Friday, November 25, 2011

Korang Pernah Makan Ker?

Tengahari tadi selepas aje mesyuarat Bahagian.. Aku ikut Cik Mell pergi
ke Mid Valley.  Punya laaa  ramai orang sampai nak parking pun
punya la.. susah.  Berberapa kali laa dok pusing² dalam parking lot
Mid Valley.. tuh.  Maklum laa ada sale plak tuh..

Kat Mid Valley.. pergi beli sikit barang dan lepas tuh singgah laa
kat gerai Tako Tao.  Aku 1st time gak laa nak rasa.. Cik Mel 
suggest makan ini.  Lagi pun aku tak berapa nak lapar.. sebab lepas
meeting tadi makan plak nasi lemak...

Harga seperti tertera di bawah.. 
Rasa pun sedap..lemak² masin..kenyang jugak memakannya..




P/S : Takziah untuk teman sepejabat Fadhir di atas kepergian ibunya mengadap illahi.. Moga rohnya dicucuri rahmat..

18 comments:

  1. best best! nanti blh beli lagi pasnih!! ;D

    ReplyDelete
  2. sedap tengok tako2 tu lama tak makan.....takziah tu your fren

    ReplyDelete
  3. Tak pernah makan. tapi ramai yang cakap sedap menda ni.Disini menda ni ada jual kat Quensbay mall.

    ReplyDelete
  4. teringn nak terai, tp masa tu punyalah ramai org beratur nak beli,
    terus kensel..

    huhu

    ReplyDelete
  5. Sedap ni.... pergh... dah lama tak makan...

    ReplyDelete
  6. sedap... nk kena cuba nnti... salam maal hijrah

    ReplyDelete
  7. macam baulu jerrr..sedap ker? tak pernah makan lerrr..

    ReplyDelete
  8. dee tak leh telanlah tako tao tu..huhu..

    ReplyDelete
  9. x penah pulak makan benda nih..mcm ragu jer hehe


    takziah utk kawan awak ya

    ReplyDelete
  10. tak pernah hehehehe adakah rasanya liat2 tepung ubi??? hheehhe

    ReplyDelete
  11. uishh x pernah lak makan .. hurmm sedap ke rinna :)

    ReplyDelete
  12. owhh bnde ni name die TAKO ek??
    kat psr mlm tmpt cik ana ade gak bnde cmni tp name die kaya ball la.. inti die kaya / pandan la..hehe






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  13. Tak pernah makan pun..tp dah sis kata sedap tu...sedap la kut...

    ReplyDelete
  14. Salam Rinna,

    Takziah untuk kawan rinna dan Al-fatihah buat arwah ibunya...

    Sedap kuih ni kak Ros pernah makan...

    ReplyDelete
  15. PENAH MKN KAK...tapi sedap lagi takoyaki kat sushi king....cer akak try...he hehe

    ReplyDelete
  16. Maksu,ninie try masa balik msia aritu.makan kat Aeon JJ setiawangsa tu.sedap teringat2 yg inti octopus tu.. :)

    ReplyDelete
  17. x pernah cuba lagi la akak..akak dah cuba ke? sedap?

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss