Wednesday, December 21, 2011

Annual Dinner BMI UniKL

Sabtu, 17 Disember 2011

Hari Sabtu malam yang lepas aku ikut hubby ke Annual Dinner ofis dia.
Selalunya makan malam diadakan masa family day.  Tahun ini BMI tak buat
family day pun.  Cuma majlis makan malam aje.

Temanya adalah Gold & Silver.  Sampai jer di pintu masuk kena register
pas tuh ambik sampul dan nombor bertuah.. Dalam sampul surat itu
ada voucher Jusco RM50 untuk semua orang yang hadir.

Tahun ini rasanya tak meriah sangat laa.. tak seperti tahun² lepas
ada family day.  Yang datang untuk makan malam nie pun tak  
ramai sangat maklum laa hanya kakitangan bersama pasangan masing².  
Anak² tak boleh nak dibawa.  Agaknya sebab tuh laa.. 
tak ramai yang dapat datang.

Acara bermula pada pukul 9 malam dengan ucapan dari Dekan.
Pas tuh acara makan dan cabutan nombor bertuah.  Tapi tahun ini
tak bertuah laa plak.. tapi tak per.. Kak Yong dapat jugak 
cabutan nombor bertuah.. Dia dapat henpon N9 kiranya hadiah
ke 3 paling grand laa.. Rezeki dia.. alhamdullillah..

Selesai makan² dan cabutan nombor betuah tuh.. dah tak ada apa²
acara.. dah.. so balik laa.... sebelum balik ambik ler gambar dulu
wat kenangan...

 Banner kat hotel


Makanan yang aku ambik.. 


 Dua kali aku ambik.. sedap..sejukkk..




Voucher RM50

 Bersama hubby..


 Masa untuk posing


 Bersama ngan Kak Yong.. bertuah dia malam nie..dpt henfon N9




Dah balik pun sempat posing..lagi..kat umah..hehehe..


12 comments:

  1. terliur tengok lai chee kang itu..:)

    gambar last ala2 romantik dengan en husband ya..:) sweet

    ReplyDelete
  2. Dapat juga voucher, oklah tu. :)

    ReplyDelete
  3. bessnyer annual dinner...paling bess dapat voucher

    ReplyDelete
  4. kat Ballroom Grand Season Hotel tingkat 2.. alahai.. taklimat SBPA agensi kami semalam.. kalo tengok hiasan stage dan scallope backdrop majlis ni.. sama macam semalam punya.. Pihak hotel tukar backdrop je.. hish!!

    ReplyDelete
  5. kita nmpk akak kat dinner hari tu.. tp tak sempat nk tegur.. terus blk je sbb mr hubby tak dtg.. kena jaga alma.. heheheh

    ReplyDelete
  6. Shedapnya laicikang tu.. makanan pun boleh tahan meriah ye..

    rezki lucky draw tu mungkin next year kot..

    ReplyDelete
  7. cantik laa kak rinna mlm tuuu...berseri2 baju akak...suke lieya tgk....

    ReplyDelete
  8. rina cantiklah baju tu ikut tema.seronok masuk-masuk je dah dapat voucher RM50.

    ReplyDelete
  9. wah! cantik uols...mcm pengantin baru gitew..

    p/s:yg mcm lai chi kang tu sedap kan...

    ReplyDelete
  10. Seronoknya gi dinner besar2 cenggini, hehe...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss