Friday, December 23, 2011

Apa Nak Citer Yer..

Pagi semalam aku ada mesyuarat Bahagian..bulanan.. so biasa laa order makanan Nasi Lemak Set ngan ayam goreng berempah.  Pas tuh tengahari Cik Mell ngajak le gi makan kat Ali Cafe.. mulanya aku ingat malas le nak pergi.. tapi teragak plak nak minum air kedondong asamboi ku ikut jua..hehehe..  Ingatkan mulanya nak minum aje ler.. tapi at last order tomyam putih campur.. okey le kan.. sedap gak laa.. kenyang ler pewut aku..

Hari ini jugak semua staf dah dapat Borang Opsyen SBPA.. so tarikh tutup untuk dipulangkan 6 Januari.. Biasa laa ada pro dan cons opsyen ini.. Harap perjumpaan Cuepacs ngan JPA dapat laa mencapai kata sepakat yang sewajarnya...untuk kebaikan kakitangan awam..

Hmm..dapnyaa..

11 comments:

  1. sedapnya.. terus rasa lapar perut ni..

    ReplyDelete
  2. kita masih tak paham utk
    apa borang itu..maklumlah
    bukan org gomen...

    ReplyDelete
  3. air kedondong asam boi !!! .. waaaaa seedap tuuuuuuu rinna :)

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi gi ict..mahal gak nak msk tpt sejuk tu ek..

    memang betullah ramai yang kata berkhatan macam tu memang menyakitkan. kecian kan anak kamu tapi apa nak buat benda dah terjadi kan

    ReplyDelete
  5. tomyam kuah putih tu feveret anak2 akak...hehehehe

    ReplyDelete
  6. rmai yg tak berpuas hati... tggu ja la camna nti...

    ReplyDelete
  7. aku pun dah sign SBPA tu...tapi tak puas hati tang exit policy tu..huhu...

    ReplyDelete
  8. Biasalah..sesuatu yg baru perlu diteliti sebaik2nya utk diterima. Hrp2nya kebaikannya menyebelahi pd staf yg sgt komited ketika bekerja..bkn pd yg tak buat keje, mengular je lebihnya...tp sebab pandai kipas bos...dia lak yg dpt lebih2 faedahnya, kan!!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss