Friday, December 16, 2011

Kursus di ARMADA

Tempat :  ARMADA Hotel
Tarikh   : 14 & 15 Disember 2011

Hari ini aku kembali semula.. ke ofis..dengan semangat yang baru.. adess.. sabo je laa.. hehehhe.. iye laa baru balik dari kursus.. dah dimotivate..kan.. semangat tuh berkobar-kobar laa..

Kursus ini sebenarnya adalah untuk pegawai peringkat pengurusan sahaja tetapi oleh sebab ada 2/3 orang yang tidak dapat pergi.. dan benda ini telah dibayar.. terpaksa laa cari orang untuk mengganti.  Aku ini sebenarnya menggantikan PA Pengarah.. yang last minit tak dapat pergi sebab ada kerja urgent yang nak dibuatnya.. Mulanya aku keberatan jugak laa.. iye laa.. nak pergi kursus ngan bos² kan.. tapi kesian laa plak.. aku pun setuju laa..  Selain aku.. Cik Mel dan Linda pun ada sekali so tak de laa rasa segankan.. dah ada geng.. hehehe..

Pergi kursus ada bas disediakan.. so senang laa sikit tak payah bawak transport sendiri.. pergi balik dihantar dan diambil.. oleh bas.  Kursus Teambuilding..selama 2 hari ini memang menyeronokkan..banyak game dalam kursus ini.. tak de laa boring sangat..  Makanan pun okey.. sedap jugak laa.. 

Dalam kursus ini dibahagikan kepada 4 kumpulan.. dan kebetulan plak aku satu kumpulan ngan boss aku plak tuh..adei.. tapi kira okey laa kan... Weols beri nama kumpulan 'SEMANGAT MEMBARA' dan sorakan weols Go! Go! Go! Chaiyok! Chaiyok! Chaiyok!.. dengan penuh semangat.. dan happening.. 

Aku dengan Linda.. & Cik Mel.. di hari pertama 


My boss buat presentation kat depan wakili kumpulan Semangat Membara.. 


Posing sambil menjamu selera.. 


Makanan tengahari di hari pertama 


Nampak cantik plak pokok krismas niee.. bergambar 
la kejap sebelum masuk balik lepas lunch 


Ini adalah permainan simpul tali..  


Roti Jala dan Pulut Panggang untuk minum petang.. 


Sarapan pagi hari kedua.. 


Makanan tengahari hari ke dua.. 


Gambar wajib posing di meja makan 


Minum petang.. plak.. 


Bergambar sebelum acara berakhir.. 


Posing lagi di lobby hotel..sebelum bas sampai.. 


Gambar kenangan ..dulu..


11 comments:

  1. Bila pergi kursusu, bab makan memang best, tapi bab dalam kelas kakcik tersangatlah malasnya...

    ReplyDelete
  2. yes! yes! bravo!! hehehe best kan? dpt release tension sket

    ReplyDelete
  3. saya pun nmpk bab makanan jer..heee

    =}

    ReplyDelete
  4. rindunya zaman gi kursus sebab makan dah tentu banyak kali dan sedap-sedap belaka

    ReplyDelete
  5. seronoknyaaa berkursus nie .. bab makan x menahan kan :)

    ReplyDelete
  6. dee segan nak amik gambar masa kursus..lgpun dorang pakai uniform..xleh lah nak publish kat blog kan..huhu...

    ReplyDelete
  7. Seronok g kursus team building.. Buat kat otel mkn pon sedap2.

    ReplyDelete
  8. kalau kena pergi training look forward makan aje..

    tapi tak look forward balik ofis keje melambak menanti..sob sob

    ReplyDelete
  9. bestnya hantar kursus di hotel.. mmg beruntung!!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss