Friday, December 02, 2011

Lepak² di Pantai Bagan Lalang

Lepas aje dari rumah kenduri.. singgah kat surau berdekatan untuk solat Zohor.  Pas tuh Angah dan Kak Yong tukar baju laa.. Aku plak cuma tukar seluar jek.. baju maintain..hehehe..  Iye laa tak kan nak pergi pantai Bagan Lalang ngan baju kurung plak kan.. 

Sampai di pantai.. punya laa ramai orang.  Kiranya penuh laa parking lot.  Weols cari parking sampai ke hujung jalan.  Nasib baik ada yang kosong.. ngam² untuk 3 biji kereta.  Lepak² tepi laut sambil makan rojak dan minum ABC.

Budak² dan bapak budak plak layan main layang².  Kebetulan plak angin bertiup baik punya.. Air laut ketika itu plak..nuuuun jauh ke tengah.. Budak² cuma dapat main air lopak aje laa.. Dalam pukul 5 lebih gitu weols gerak balik..sebab nak cari plak surau nak solat.. hujan plak turun lagi... Weols tak makan pun kat Bagan Lalang.. makan kat KL jerk..  Sampai kat umah dalam pukul 11 lebih..gitu.. aduhai penatnya badan..  Iye la keluar pagi sampai umahnya malam.. tapi seronok laa..


Tok Su ngan cucunya..


Pemandangan di Bagan Lalang


Mak² Dara.. tengah berposing²


Dapat main lopak.. air jerk..


Duduk di batu..sambil menikmati pemandangan laut nun jauh..


Wah semangat hubby aku nak tolong naikkan layang²


Beriya² hubby ngajar anak aku cara nak terbangkan layang²


Ni sapa yang main nie.. anak ke bapak..heheheh




13 comments:

  1. kak rinna, cantik jugak bagan lalang ni ye...

    akak pun comey, bukan main merah lagi...

    ReplyDelete
  2. AMBOI.. AMBOI.. BERGUMBIRA DI TEPIAN PANTAI...

    NICE VIEW

    ReplyDelete
  3. Air laut nun sayup mata memandang...

    ReplyDelete
  4. lain kali makan sifud kat situ..murah & fresh

    ReplyDelete
  5. wah akak...lepas syok mkn nasi kenduri dpt lak lepak2 pantai...best2....santai jek amik angin laut kan kak....

    lieya paling suke mkn seafood kat bagan lalang tu kak...sedap....

    ReplyDelete
  6. menenangkankanla bagan lalang...tp kalau weekend mak aii ramainyer org

    ReplyDelete
  7. hurmmm tenang nye suasana kan ..
    siap leh main layang2 layie .. syok lahhh lepak2 di tepian pantai mcm nie :) mcm dlm filem lahhh rinna

    ReplyDelete
  8. sronokkan skali skala main layang2 kat tepi pantai, angin laut memang menyegarkan

    ReplyDelete
  9. La sis asal dh Bagan Lalang x makan situ.. Klu zana g sana semata2 nk makan makann seafood jer.

    ReplyDelete
  10. x pernah sampai lg situ..
    shantek gak pantai die kan..
    tp tingin nk checkin kat otel yg belakang tu, sepang gold coast kan..

    ReplyDelete
  11. pernh dengar tempat ni sebab selalu disebut2 gak cuma tak pernah sampai jek lagi..hehehe

    ReplyDelete
  12. been thr tak lama dulu..

    nway nmpk sgt best main layang2 di sana ya..

    =}

    ReplyDelete
  13. klau ke bagan lalang dela akan singgah makan seafood warung sebelah kiri tepi padang. sedap dan murah sgt...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss