Tuesday, December 20, 2011

Makan Di IKEA

Tengahari Jumaat lepas, Cik Mell ngajak aku pergi
ke IKEA.. sebab dia nak makan meatball.

Aku ni pun tak pernah lagi makan so I follow laa
Cik Mell ngan Izzah...
  
Bila sampai punya laa ramai orang maklum laa
tengahari kan.. orang memang semua pun lapar.. lagi
pun makanan kat IKEA ini pun nampak semuanyaa 
sedap-sedap belaka... 

Weols 3 orang cuma order meatball aje.. ambik
yang set 10 bijik ....itu pun dah rasa kenyang 
sangat.. ler plak.. Air plak aku dan Izzah ambik
soft drink dan Cik Mell order coffee...

1st time aku makan meatball yang cicah ngan jem strawberry.. sedap jugak yer.. :)) 


Cik Mell..ngan meatball yang diidamkannya.. 


 Tengok menyelerakan..

Izzah.. pun suka jugak.. ngan meatball nie..



19 comments:

  1. meatball tu mmg wajib order kalau pi IKEA

    ReplyDelete
  2. mcm sedap jerk..rindu nak makan daging..

    ReplyDelete
  3. nie lah menu yg pames kat IKEA tu...
    dah lama me terjah IKEA....

    ReplyDelete
  4. sedapnye kak oiiii.....mmg pebret ni meatball ikea nie..beratur panjang berjela pun sanggup keekekeekekeke...

    ReplyDelete
  5. sedap ke meatball kat ikea tu? kalau ada jodoh leh la makan kat IKEA.

    ReplyDelete
  6. @Wantie.. untuk org yg 1st time makan rasanya sedap laa.. tak tau ler kalau tekak Wantie rasa cam nya plak.. :)

    ReplyDelete
  7. dah banyak kali pegi IKEA tapi tak penah singgahpun mkn meatball yg sedap tu..asal pegi jek ramainya umat..

    ReplyDelete
  8. ramai tul yg sukakan meat ball ni..huhu..

    say atak pernah rasa lagi...kat Melaka ni pun..mana ada IKEA..hehe.. :)

    ReplyDelete
  9. sedap ye rinna meatball di IKEA nie .. hurmm x pernah try layie :)

    ReplyDelete
  10. lama tak makan...bila baca entry akak nehh puas double IS dok pujuk p ikea sekaranggg...hahahha adehhh

    pst, kak esok entry (weds) saya ada sebut nama akan :)

    ReplyDelete
  11. dh lama dela x makan meatball ikea

    ReplyDelete
  12. lama tak pi sana
    sbb jauh n jln situ sokmo jem ..

    ReplyDelete
  13. ikea..im coming this weekend..hehee

    ReplyDelete
  14. sedap kan.. jem tu bg rasa x muak dek gravy nyer tu...

    p/s: izzah je ke yg ayu? ahaks..

    ReplyDelete
  15. Kat somban ni tak do lak ikea kalau tak mau gak mencubanya...err gerai mamak ado tak gak ea ??

    ReplyDelete
  16. cikina tak pernah lagi makan meatball ni, kat ikea memang femes meatball kan.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss