Thursday, December 08, 2011

Tak Banyak Tapi Syukur Laa..


Alhamdullillah ini adalah cek aku yang kedua dari
NUFFNANG

Aku cash outkan hujung bulan 10 yang lepas.
Aku ingat lagi kalau nak cash out elok kalau
hujung bulan.  Jadi kiranya awal bulan ini
aku dah dapat... 

Aku mulanya ingatkan tak dapat kut.. iye laa
bila aku cashout tak dapat pun apa² notis.. dari
NUFFNANG.. senyap jerk..
tapi aku diamkan aje dan tunggu.. akhirnya
sampai juga cek.. ini.. walaupun tak banyak
tapi syukur laa jugak.. 

♥♥♥ Terima kasih Nuffnang.. ♥♥♥

p/s :  Alhamdulllillah.. majlis solat hajat untuk tolak bala telah selamat di adakan tengahari tadi.. Moga apa yang dihajati dimakbulkan dan dijauhkan dari orang² yang ingin menganiya.. 


14 comments:

  1. WAH KAK....rezeki tu kak....lagi2 tgh sales sane sini nie....leh le wat topup2 time soping heheeheheh

    ReplyDelete
  2. akak pun tak banyak, tapi tetap bersyukur sebab dapat jugak kan

    ReplyDelete
  3. wahhh rezeki tu sis.xpe sikit2 lama2 sok bertambah2 siapa tahu kan..?heheh

    ReplyDelete
  4. sikit ker byk ker Syukur Alhamdulillah kan sis..siapa nak bagi kannnn..

    ReplyDelete
  5. wah bestnya..sy nyer tah bila tahun br leh cash out

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah... rezeki tergolek la tu... dh boleh cash out dah kira byk la tu.. dela ni dok ciput x naik2 lagi... rezeki anak. :)

    ReplyDelete
  7. wahhhh rzk tu kak... tahniah... :D

    ReplyDelete
  8. best2.. bilalah sy nak dpt cek lak..

    =}

    ReplyDelete
  9. Rezeki tu sis.. Best bole g sopink2..

    ReplyDelete
  10. Sy pun tgh gatalll je rasa ni nk cashout kan nuff tp rasa mcm syg lak..nk kumpul byk sket ler utk cashout yg ke 2 ni..hehe..Maklum ler, blog pun bkn blog popular, ngee..

    ReplyDelete
  11. mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...dah 2 kali cash out kan.. rezeki tu. blh tambah2 novel yg sedia ada..hehehe

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, rezeki juga tu kan...:)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss