Wednesday, February 22, 2012

IT Fair Di Mid Valley

Hari Ahad lepas aku & hubby ke Mid Valley Megamall
Ada IT Fair kat situ
Weols saja je nak jalan² nak tengok² kut ada barang
yang weols teringin nak beli.

Masa jalan² tengok banyak orang jual thumbdrive pas
hubby pun teragak laa nak beli.  So singgah kat satu
booth nie weols beli 2 thumbdrive 16Gb dan satu
memory card untuk camera pun 16Gb gak.  Haa ambik
ko boleh ambik 3000 lebih keping gambar..  Iye laa
yang ada sekarang ini hanya 2Gb dan boleh muat untuk
400 lebih je keping gambar.  Beli 3 item tuh 
semuanya RM155.00

Balik dari situ singgah pasar malam kat 
pekan batu 9.. beli makanan kat situ.. pas tuh 
balik ler.. 


 IT Fair di Mid Valley..punya laa ramai orang... tapi tak laa sehebat
PC Fair di KLCC..


Nak test memory card mintak adik jurujual tu tukang snap gambar.. 
tapi gambar blur laa plak.. 


 Beratur nak redeem .. barang..


Dah isi info.. pas tuh tekan laa stop.. tu.. weols dapat ler bag 
kaspersky tuh.. pas tuh ada plak jajan..dalam tuh.. 


Kat pintu masuk ada plak keta ferarri..


Tak dapat memiliki..dpt bergambar berdekatan pun jadi laa..



14 comments:

  1. mmg berbaloi p exhibition camni...mesti mcm promokan...kelass bergambo dgn ferrari...

    ReplyDelete
  2. besar betul memory thumdrive tu ye.... bestlah boleh isi banyak gambar..

    ReplyDelete
  3. memang betul. tak dapat beli keta dapat bergambo pun kira ok la tu kan..

    memang selaluny kalau time IT fair or PC fair bersesak ngan org. bukannya apa ramai la dak dak U dok dok pi...

    ReplyDelete
  4. hah amik ko kak...puas le penuh simpan gambar nanti heheeheh...senang kalo beli yg besar terus kan kak.....

    kemain pic due sejoli tu...i likeee!

    ReplyDelete
  5. saya suka gi tempat2 gitu tp hubby tak suka.. dari duk beli orang mengemut gitu, rela dia beli harga mahal.. huhuhuhu apalaaa dia tu kan? tak fun langsung

    ReplyDelete
  6. camner kete ai ada kat situ.... hehehehe

    ReplyDelete
  7. sakan lah bergambar lepas ni heheh..berbaloi sungguh membelinya...

    ReplyDelete
  8. haritu pon sy pi IT fair..tp kat JB lah


    ms pegi sana dpt popcorn free..kaspersky tula yg bagi :)

    ReplyDelete
  9. sesekali ke tmpt macam nie best kan rinna .. macam kereta tuuu x dpt order satu , amik gamboo punnn jadi lahhh ekkeke ';)

    ReplyDelete
  10. dapat pegang keta tu dah ok la..hee

    ReplyDelete
  11. 3 items tu cuma rm155 je? wah...jelesnya....

    ReplyDelete
  12. hmm..kalau ada di Melaka..nk pergi la...nk beli memroi card baru...msti lebih murah dari yg ada sekarang.. ;)

    ReplyDelete
  13. saya selalu g digital mall kat sec 14 pj jerrr...

    ReplyDelete
  14. memory dah blh bubuh byk blh la snap gambar byk2 lagi kak hihi..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss