Friday, February 24, 2012

Macam² Cerita Ada Kat Sini.. Layaannzzzz

Aku kan kadang² terlepas nak tengok citer² 
drama atau telemovie kat TV.  Iye laa ada
 masanya 2 citer yang best dalam satu masa.  
So selain dari YouTube aku suka juga layari 
website ini


Macam² citer boleh tengok kat sini yang 
mana citer tak penah tengok pun boleh
tengok kat website ini.  Kadang² tak 
tau pun ada citer tu dah tayang kat TV.

Aku kira bagus juga laa website ini
yang boleh di layan kalau boring²
masa rehat..

p/s : Selamat bercuti hujung minggu.. 


8 comments:

  1. info terbaeklaa....leh gak layan kat sini..TQ

    ReplyDelete
  2. haaa baru 1st time dgr nie
    hurmm lepas nie leh lah bukak
    TQ rinna ;)

    ReplyDelete
  3. ooo, baru tau...
    tengs sharing...

    ReplyDelete
  4. alahai.. nak jugak layan kalau boleh. tapi kat office ni komputer non ada sound la pulak.

    by the way thanks for the info.

    ReplyDelete
  5. terperanjat jap bila bukak blog akak rinna hehe <--br tukar lappy speaker dia kuat, lappy lama tu speaker dia pelahan


    sy x penah tgk movie ikut youtube atau internet.. mcm x puas

    ReplyDelete
  6. lieya pun baru tau lepas akak share ni kak...thanks kak...so boring2 pas ni leh le layan citer best2 ekekeekeke

    ReplyDelete
  7. lieya pun baru tau lepas akak share ni kak...thanks kak...so boring2 pas ni leh le layan citer best2 ekekeekeke

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss