Friday, February 17, 2012

Majlis Maulidur Rasul

16 Februari 2012

Semalam tengahari, ofis aku ada wat sambutan 
Maulidur Rasul.
Weols adakan bacaan Yasin, berselawat
dan solat zohor berjemaah.
Acara bermula pada pukul 1.05 tengahari.

Bacaan Yasin  


Dihadiri oleh teman² ofis.. 


Selesai solat zohor.. apa lagi makan time laa.. 


Ada bubur kacang ijo, goreng pisang dan goreng ubi, air grape.. 


 Nasi Ayam di oder dari Taman Medan

********************************************************************

Gambar yang kat bawah ini plak masa aku dijemput untuk makan tengahari 
di Bahagian Kewangan hari Jumaat lepas..

Ada kuih-muih.., Gulai Nenas Ikan Masin 

Nasi Lemak bungkus pun ada.. 


Ayam Masak Merah, Ikan Masin Keropok, Sayur Su'un..ngan kentang..

10 comments:

  1. terbaik... seharusnya company company lain pun harus ikut jejak langkah ni. jgn dok sibuk buat tuk raya, CNY & deepavali jerk.

    Time Maulidul rasul pun kena wat bacaan yassin & makan makan gak. ( kenduri/jamuan).

    ReplyDelete
  2. murah rezeki buat makan2 camni...bess

    ReplyDelete
  3. gulai nenas ikan masin feveret aku...huhu...

    ReplyDelete
  4. Lepas majlis ilmiah, makan-makan. mmg terbaik.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, bagus la jabatan akak buat majlis ni, kt opis angah tahun ni ceramah maulidur rasul pun belum sempat buat...

    ReplyDelete
  6. syok betul tempat akak kerja ni..selalu ada makan2 mcm ni.. ;)

    ReplyDelete
  7. bagus lah jabatan kamu ni sis..buat sambutan Maulidur rasul..sama2 bersolat jemaah...bacaan Yassin...patut setiap thn dibuat begini kan...

    ReplyDelete
  8. I nampak nasi lemak daunnn pisang !!! ;))

    ReplyDelete
  9. beruntungnya buat jamuan begini...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss