Tuesday, February 21, 2012

Makan Seafood di Johnny's

Sempena meraikan besday hubby aku hari sabtu lepas, aku belanja
 hubby aku makan seafood kat Restoren Johnny's 
di  Jusco Cheras Selatan.  
Sesekali tukar selera laa plak kan.. 

Hari Sabtu tuh sepanjang petang hujan tak berhenti.. jadi
tak de pergi mana² pun lepas makan tuh.. terus jer
laa balik umah.. lagi pun mak aku tak berapa nak sihat.

Ambil gambar besday boy aku nie..hehehe..


Posing² ambil gambar sebelum makanan sampai.. biasa laa tuh kan..


Weols order yang set untuk 4 orang makan.  Anak aku plak dia 
nak makan nasi ayam BBQ.  
Air plak aku order jus nenas dan utk emak aku air durian belanda..


Banana Split utk hubby aku..

Suka sgt hubby aku makan banana split nie sebab dia mmg 
suka pisang.. huhuhu


Sesekali makan.. kira okey laa..


Tu dia muka orang kekenyangan.. hehehe..



11 comments:

  1. mmg healthy makanan kat sini...me tak suker...tp Mr Y suker bebeno...tapi sos ke sambal cili kat situ sedapnyer

    ReplyDelete
  2. lieya suke mkn kat sini kak...sedap!....mia mija pun suke.....terliur plak tgk akak mkn...dahlame gak tak masuk johnys....

    besdei boy syok le wife tersayang belanje makan....auww!

    ReplyDelete
  3. i suka makan kat sini...
    tapi so far kalo gi...
    pegi lunch hour dgn kengkawan...
    coz kalo after ofis or weekend...
    sapphire ada...
    dia tu aktif...
    seriau sup panas2 tu kan...

    ReplyDelete
  4. sesekali belanja org tersygkan sis...

    ReplyDelete
  5. bermunga munga la hati en. husband kamoo tu sebab org tersayang banjer dia sempena b'day.

    sesekali apa salahnya kan..

    ReplyDelete
  6. seronok kan makan2 begini.... :) sihat!

    ReplyDelete
  7. seyes sedappp dah lama x makan nie
    banana split tuu buat ieda kecurr je ;)

    ReplyDelete
  8. saya sekeluarga mmg suka mkn steambot johnny's ni.. dulu kalau ada jusco card bole dpt 10% disc utk menu ala carte.. skrg dah xde dah.. huhuhu..

    ReplyDelete
  9. teringin pulak nak gi johnny's sebab dah lama tak pergi... husband kurang suka...

    ReplyDelete
  10. last makan bulan posa lepas.. rindu plak nak makan steambot

    ReplyDelete
  11. kalau nak ke sini..kena pastikan perut benar2 kosong...lepas makan..sure rasa senak... ;)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss