Monday, February 27, 2012

Melawat Kawan Hubby

Hari Sabtu 25 Feb 2012, aku dan hubby ke rumah kawan hubbyku Kapt (B) Nik di Rawang.  Weols ke sana kerana nak melawatnya yang baru² ini terlibat dalam kemalangan jalanraya ketika hendak ke tempat kerja.

Woels dapat tahu pun lepas beberapa hari beliau kemalangan, itu pun diberitahu oleh kawan baiknya jugak..yang call hubby aku beritahu akan berita ini.

Mengikut ceritanya, kawan hubby aku ini tergesel dengan tayar lori treller yang 12 biji tu. tapi kawan hubby aku sendiri tak sedar macam mana perkara ini boleh berlaku cuma masa dia sedar masa tuh dah berada di hospital.

Syukur alhamdullillah kecederaan di kepala luka kena 8 jahitan.  Tapi yang heran tuh katanya dia pakai helmet fullface tapi tak tau laa cam na leh terluka kat kepala. Kakinya plak nasib baik tak de yang patah... cuma ada cam retak sikit dan doktor simen separuh dari kakinya.. yang lain cuma luka² kecil sahaja...

Sempat lagi tersenyum walaupun kaki masih lagi sakit...


10 comments:

  1. kelasss siap pose lagi...walaupun dalam keadaan camtu...moga cpt sembuh...takut eksiden ni

    ReplyDelete
  2. mujurlah x serius.. kalo bygkan bergesel dgn treler tu...seriaunyer..cam xde harapan jer.. tp mujur x cedera parah.. moga cpt2 sembuh

    ReplyDelete
  3. alahai... baca boleh trbygkan lori 12 tayar tu... takut la skrg ni exciden di mana2...

    ReplyDelete
  4. Assalamu Alaikum...
    Ketawa...., ngurangi rasa sakit...
    Moga cepat sembuh (Amiiiin)

    ReplyDelete
  5. pose tetap pose ye hehehehe...
    smoga cepat2 lah dia sembuh...

    ReplyDelete
  6. tabah hati tul kwn hubby akak tu..sengih wpn kaki bebalut

    ReplyDelete
  7. hamboi.. mcm happy jerk kena simen tu? senyum sakan noh...

    semoga cepat sempuh yer en.kapten

    ReplyDelete
  8. Seriau dgr bila eksiden dgn Treler ni..syukur tidak mendapat kecederann yg serius...

    ReplyDelete
  9. mintak dijauhkan laa ye perkara2 cenggini..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss