Wednesday, March 07, 2012

Doakan Kami Yer..

As-Salam,

Pada semua teman² blogger, aku akan bercuti dari
blog kesayangan aku ini.  
Aku dengan ini ingin memohon maaf jika ada 
tersalah kata atau terkasar bahasa.  

Alhamdullillah serunya dah sampai.. 
Aku sekeluarga telah mendapat jemputan dari Allah 
untuk menjadi tetamunya di tanah suci Makkah
pada 9 Mac hingga 20 Mac 2012.

Aku memohon doa kalian semua.... 
Moga perjalanan umrah akan berjalan dengan lancar 
dan juga doakan kami sihat walafiat di sana.

Besok aku akan kerja setengah hari.. iye laa 
nak pastikan persiapan dapat dibuat dengan sempurna..
Jumpa lagi dalam masa 2 minggu Insyallah.. 

Sayu rasa hati tengok kaabah nie..

26 comments:

  1. Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  2. pergi Umrah ye kak...? :)

    Alhamdulillah...tahniah..!!

    ReplyDelete
  3. Selamat menunaikan ibadah umrah kak :)

    ReplyDelete
  4. bertuahnya dpt menjadi tetamu allah. semoga dipermudahkan segala disana

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, rezeki rinna nak buat umrah, saya doakan semuanya berjalan lancar, amin.

    ReplyDelete
  6. ya allah syukur alhamdullilah me doakan semuanye selamat dan dpt mengerjakan ibadah haji dgn baek.....amin

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah syukur.. doakan kami semua juga akan dapat pergi ke sana juga nanti.. semoga semuanya berjalan lancar dan mendapat ibadah sempurna...

    ReplyDelete
  8. Syukur Alhamdulillah. Telah sampai waktu untuk Rinna ke sana. Semoga segalanya dipermudahkan olehNya. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...mg semuanya berjalan lancar..selamat menunaikan umrah...mg sihat walafiat sepanjang mengerjakan ibadah di sana...amin.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, semoga selamat pergi dan selamat kembali...

    ReplyDelete
  11. kak... minta tolong doakan dela dapat anak di sana nanti ye... terima kasih.. :) semoga dipermudahkan segala urusan di sana pergi dan balik...InsyaAllah

    ReplyDelete
  12. alhamdulilah..smoga semuanya selamat.

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah....sronoknye kak...doa2 kan laa lieya jugak terpilih satu hari nanti yeak...

    semoga semua selamat kak yeak....

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah...semoga diberi kesihatan dan dipermudahkan segalanya aminn

    ReplyDelete
  15. syukur alhamdulillah kerana Allah telah memilih kamu utk ke sana. Bahagianya rasa bila dapat ke sana..

    semoga dipermudahkan segala perjalanan pergi dan kembali yer.

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah...semoga semuanya dipermudahkan...amin...

    jaga diri bebaik ye...

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah...

    semoga tenang menjalani ibadah di sana.
    insyaallah ade umur panjang kita jumpe lagi ;D

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah dan tahniah dpt mengerjakan umrah di usia muda ni...skrg sy susah nk mengomen kat blog blogger2 semua kerana masa yg terhad dpt login tapi syukurlah sy tak terlepas utk mengomen berita gembira dr kamu ni.

    Semoga kamu beroleh keberkatan mengerjakkan amal di sana nanti dan selamat pergi dan pulang.:)

    ReplyDelete
  19. semoga akak dan keluarga slmt sihat sentiasa dpt menunaikan umrah dgn tenang dan mudah amin

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah..
    bestnya!!

    semoga dipermudahkan urusan pergi dan balik ya~

    ReplyDelete
  21. Syukur Alhmdulillah....

    Semoga Allah permudahkan segala urusan dan memberikan kesihatan yg baik di sana nanti..

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah...teruja sgt mendengar sahabat2 kesana...InsyaAllah..kami doakan kesejahteraan kamu sekeluarga disana....doakan kami juga semoga dapat kesana nnt yer...

    ReplyDelete
  23. alhamdullilah...syukur awak dah sampai sana..saya bila ler dpt g sana.

    ReplyDelete
  24. baru sempat singgah kat sini, time ni mesti dah selamat balik dari buat umrah kan. Alhamdulillah sampai dah seru.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss