Thursday, April 12, 2012

Bertukar Lagi...

As-Salam

Hari ini aku telah mendapat surat pertukaran dalaman antara staf.  
Aku yang sekarang ini ditempatkan di Bahagian Pentadbiran, 
akan bertukar ke Bahagian Awam pada 16 April 2012 (Isnin) ini.  
Aku ini walaupun duduk di Bahagian Pentadbiran tapi 
aku buat kerja-kerja untuk Bahagian Elektrik.

Dulu bila di Bahagian Pentadbiran dikumpulkan
setempat.. tapi sekarang ini mereka nak weols ini duduk
di Bahagian masing-masing seperti dulu.

Aku berharap aku dapat menyesuaikan diri aku di
Bahagian baru ini... Insyallah.


p/s: Adoi pening nak kena pindah barang² le plak.. sapa nak tolong nie.. ??

25 comments:

  1. reshufle!!
    normal lah kan kak
    tp btl..mlsnya nk pack n unpacked brg tu nnti..
    sedih nk tggl kwn2 yg dah ngam kt opis
    nk seswai kan dgn opis br..
    slmt bertugas kak

    ReplyDelete
  2. ooo tempat akak mmg selau buat gini kak yeak...bagus gak kan kak..takle bosan kat satu2 tempat...tapi tang nak angkut barang2 tu payah tu...selamat berkemas kak....

    ReplyDelete
  3. Kalau kat sini kami panggil cross function. Company saja wat cam tu supaya staff dpt belajar semua bahagian kat pejabat ni.

    best le, leh wat benda baru plak pas ni. idak le sama je sampai pencen.

    ReplyDelete
  4. Dalam surat perkara no. 3 tu...tak boleh blah alasan dia...skema tul, hahaha..mcm kanak2 pulak rasanya, ngee..
    Tp camtu lah ye kalo dh namanya keje. Mcm2 lah perlu dihadapi...

    Selamat bertugas di meja dan kerusi serta bos baru...

    ReplyDelete
  5. pertukaran dalaman ok lagi jgn pertukaran luar ke jabatan lain..itu yang pening nak sesuaikan dgn keadaan baru..

    ReplyDelete
  6. Salam.... Apa nak kisah , pastinya gaji naik !

    ReplyDelete
  7. bab pindah2 ni memang leceh kan kak!!...

    takpe anggap ini sebagai cabaran dan mahir dalam pelbagai cabang bidang...

    ReplyDelete
  8. ok, best tukar2 ni, saya dah kat tempat yang sama ni 5 tahun, booosannnn dah ni, hihi

    ReplyDelete
  9. pindah tempat baru semangat pon baru kan :)

    ReplyDelete
  10. semuga dapat nyesuaikan diri nanti..dpt kawan sekepala, on je kan :)

    ReplyDelete
  11. assalam rinna..ok lagi tu kan..tak jauh..sebab pertukaran..insyaallah cepat dapat sesuaikan diri.

    ReplyDelete
  12. smogadapt mood baru bla pindah department

    ReplyDelete
  13. biasanya pindah bahagian kerja...suasana lain sikit hihihi

    ReplyDelete
  14. kalau bertukar, mmng leceh nak pindah barang....apapun, semoga gembira di tempat baru ...

    ReplyDelete
  15. bila kena tukar tempat nie bab paling malas ialah bila kena kemas brg2..
    salam singgah blogwalking dr segmen blog mak dara..

    ReplyDelete
  16. tak pe lerrr..masih dpt jumpa kawan2 lamakan. Saya pun dah 3 X ditukar kan dapart.

    ReplyDelete
  17. dimana2 ditukar pun asal saja ikhlas melakukan..kamu pasti boleh sis...

    ReplyDelete
  18. Salam. Dpt pengalaman baru & kwn2 baru. hehehe.....

    ReplyDelete
  19. oke teman semoga akan menjadi hikmah dan sukses selalu, jangan lupa kunjungi saya juga, ditunggu komentar.terima kasih

    ReplyDelete
  20. oke teman semoga akan menjadi hikmah dan sukses selalu, jangan lupa kunjungi saya juga, ditunggu komentar.terima kasih

    ReplyDelete
  21. xpelah kak dipindahkan dlm bahagian dpt juga pengalaman baru....

    ReplyDelete
  22. semoga terus sukses yer rinna.. jenuh gak tu nak pack barang2..

    ReplyDelete
  23. mmg parah kalau kena tukar tpt....tapi apa2 pn , all the best!...:)

    ReplyDelete
  24. memang selalu macam ni eh kak..kena tukar2..?

    so macam mana dgn tmpt baru..best tak..? ;)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss