Tuesday, April 24, 2012

Dah Penat Jalan².. Singgah Laa Makan

As-Salam Lepas jalan² ke Istana Negara.. weols ke Low Yatt sebab nak cari charger untuk video yang weols dah cari satu umah tak jumpa². Jadi weols terpaksa laa beli charger baru yang tak serupa dengan yang lama tuh. Tah macam mana semalam masa hubby dok selongkar tempat mainan anak aku terjumpa charger tu aduhai tepuk dahi dibuatnya.. iye laa terbang duit RM120 plak tu. Tak pe laa kiranya dah ada dua laa. 

Lepas beli charger, anak aku sibuk nak ajak makan kat Low Yatt. Weols pun turun laa ke ground floor. Tergoda ngan ajakan salesgirl restoren Shikiya, weols pun makan kat sana. Makanan tak de laa sedap sangat dan harga pun leh tahan mahal gak... Lepas order tuh baru perasan ada plak makanan yang offer..nyesal plak tak order yang itu.. tapi tak pe laa...layan je laa..

Masa nak balik, anak aku nak buang air kecik.. pergi la kat toilet kat Low Yatt tuh.. punya laa mahal.. sekali masuk RM1.. nasib baik laa bilik air bersih.. adoiyaai..



 Sebelum makanan sampai dua beranak nie layan TV citer Popcorn tuh.. alaa cam candid tuh ler..





Ini yang aku oder..Ayam dia cam rasa rendang jerk.. 


Selera yer bang..

 

8 comments:

  1. lepas jalan2 lepas tu makan memang best!!...lagi2 bila perut laparrr.

    ReplyDelete
  2. waaa nampak meriah je menu tuu rinna .. kenyang tuu ;)

    ReplyDelete
  3. sedapnyer makan.. biasalah..bila dh letih jln2..perut msti bbunyi mtk diisi kan

    ReplyDelete
  4. mau tak selere kak, perut da lapor tu ...penat berjalan heheeheh

    tu le kak, mmg tempat lain takde dah utk disuspek melainkan tempat mainan anak2 heheeheh....

    ReplyDelete
  5. tu dia mahai benor nak masuk toilet. dah mahal cenggitu ada free gift ke? kot kot la dorangbagi tuala muka pree ke, tisu pree ke sebungkus. hahahaha..

    ReplyDelete
  6. cantik bekas makanan dia tu....:D

    ReplyDelete
  7. macam pernah makan kat sini...not bad gak menunyer

    ReplyDelete
  8. Wahh...makan dlm ala-ala tray laa...seronok cenggini...tingat masa dok hostel, hahaha..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss