Monday, May 28, 2012

Jalan² Makan² Cuci² Mata..

As-Salam

Hari Jumaat lepas ofis aku singgah ke Mid-Valley ada expo PC.  Saje je laa nak jejalan.  Pas tuh aku beli laa earphone yang super bass tuh.. Sedap sikit bunyi nya.. Yang lain cam biasa je laa.. tak de yang menarik hati.  

Hari Sabtu aku ke LawYatt bawa netbook aku sebabnya tak boleh nak charging. Battery tak masuk..  Nasib baik masih dalam warranty.  Tempat nak hantar repair nie kat tingkat 4.  Rupanya kat sini bukan saja dia orang terima ACER tapi macam² jenama boleh hantar ke sini.  Kiranya satu center untuk semua jenis brand.

Lepas tuh weols gi laa jalan² cuci² mata dan dah tersuka dan terbeli handfone nie.. kiranya hubby belikan hadiah sempena harijadi.. TQ hubby ku sayang..  Sementara tunggu handfone di programkan dan transfer contact.. tu weols turun LG gi makan laa.. nak kenyangkan pewut.. Aku belanja laa plak kan.. Dah kenyang dan handfone pun dah siap balik ler.. 

Di Mid Valley 



 Menunggu giliran.. sebelum nombor di panggil


Service Center di Plaza Lawyatt.. kena ambil nombor dulu baru di panggil




Lupa plak apa nama restoren.. tapi opposite.. yg makan jepun yang weols makan hari tuh.. 


Neslo, Tea Lemon Ais dan Sparkling Apple 


Assam Laksa.. sedap jugak..hubby aku.. order 


Nasi Goreng Ikan Masin.. memang sedap laa.. 


Hmm.. sedap.. besar ciken chop nie.. 
puas gak ler makanya.. yg ini anak aku punya..



7 comments:

  1. Rinna kakak suka asam laksa... lama betul kakak tak beli. Nak buat memang tak boleh haraplah kakak nie..

    ReplyDelete
  2. bessnyer gi PC fair...mesti harga sgt berbaloi...sedap lak tekak ni tengok asam laksa tu

    ReplyDelete
  3. tq info.. xtau kat situ leh anta service semua jenis lappy!

    ReplyDelete
  4. Rasa macam nak makan cikencop la pulak... :)

    ReplyDelete
  5. Aduhai..3 makanan tu pun sedap jer nengok nyer....telan jer lah air liur ni...

    ReplyDelete
  6. telan air liur nenok nasi goreng tu kak...huhu..

    ReplyDelete
  7. rajin akak gi ke pameran-pameran macam ni ek...

    p/s. happy belated besday akak...semoga murah rezeki dan sihat-sihat selalu

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss