Thursday, May 17, 2012

Penat Betul Laa Semalam..

Rabu, 16 Mei 2012

Pada hari ini adalah Hari Guru..dan Selamat Hari Guru untuk semua guru² yang ada di Msia ini termasuk laa adik aku juga seorang guru.. Okey done ngan ucapan.

Dalam pukul 9.40 aku gerak ke PPUM.. sebab ada appoinmen ngan doktor BP aku.. Sampai dalam pukul 9.57 am dekat pukul 11.20 baru dapat jumpa doktor.  Tu biasa laa kalau jumpa doktor kat PPUM nie mesti lama kena tunggu.  Lepas jumpa doktor gi plak ambik ubat dan balik ke ofis laa plak..

Dalam pukul 2.00 petang aku dan beberapa orang ofismate ke Bangunan Dewan Peperiksaan.  Sebabnya weols nie... dikehendaki untuk menduduki English Test. Adoiyai.. boring betul.  Bukan apa hujung tahun 2008 aku dah pun hadiri English class yang Bahagian Sumber anjurkan.  Tujuannya agar weols nie nak kasi pandai sikit kut.. Tapi tu ler weols di ofis nie kebanyakkannya guna Bahasa Malaysia sebagai bahasa percakapan dan surat pun kebanyakkan dalam bahasa malaysia.. Nak tak nak kena laa pergi.  Nasib baik ofis aku nie ada bas so weols nie semua naik bas aje laa.  Peperiksaan ini di adakan di Dewan Peperiksaan baru.. kiranya ini laa 1st time aku ambik periksa di sini.  Kalau dulu² ambil periksa KPI di Dewan Peperiksaan Lama opposite Dewan Tunku Canselor..

Ujian bermula dari pukul 2.30 petang hingga 4.30 petang.  Soalannya jugak agak mencabar walaupun nampak cam senang.  Teruji gak laa minda nie.. Nie bila dah ambik test sure ada kelas lagi laa nie.. tapi tak tau laa bila.. tunggu je laa surat dan keputusannya..

 Direction nak ke Dewan..


 Dewan peperiksaan


Keadaan dalam dewan peperiksaan..  


 Tu dia antara ofismate yang ambik exam sama²


Muka depan kertas soalan.. belakang sekali ada essay (lomah betul
kena wat essay nie.. )



5 comments:

  1. Kalau kakcik yang ambil exam tu, keputusannya mesti dah boleh dijangka. :(

    ReplyDelete
  2. ada tak dorang suh wat essei tentang pembaca novel yang paling rajin mcm akak tu. mesti idea berlambak lambak. tul tak?

    ReplyDelete
  3. halamak kak!!! ade exam plak yeak...ingat dah keje ni takde dah exam2 nie....kalo lieya la ni sah2 le kelauuutt markahnyer ekekekek...siap essay bagai hah.....mati mak!

    ReplyDelete
  4. huhuhuhuhu...pas ni kena attend kelas, tu yang tak syiok tu...nak nak kalo kena kat API aduiii jenuh la org yg tak de transport ni

    ReplyDelete
  5. aduh..dah kerja pun kena dok exam lagi..... mcm mana keputusannya kak..? moga peroleh keputusan yg cemerlang... ;)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss