Wednesday, May 30, 2012

WordLess Wednesday

As-Salam...
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/

Yang putih tu ler hadiah harijadi dari hubby tersayang  :)



19 comments:

  1. wahhh sampai dua ..
    speechless nie ! .. ;)

    ReplyDelete
  2. @bujal ~ hehehe anak tunggu dulu ler..dah besar sikit baru leh belikan

    @Kakzakie ~ hubby dah beli dulu.. kemudian baru belikan saya plak.. :))

    ReplyDelete
  3. Nice blog.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat banget..:)

    terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  4. bessnyer hadiah...sweet sgt!!!couple2 tu hehe

    ReplyDelete
  5. wah note!!!!

    bagus abg akak...tuk die kaler hitam...akak plak kaler putih...mmg cocok laa gitu....auwwww....ape lagi kak donlod le mcm2 heheehehe....

    ReplyDelete
  6. ni memang betul betul ww ni. jelez ai. alahai bila la cik hubby nak beli satu kat ai. ngeee

    ReplyDelete
  7. galaxy SII ? saya pun nak beli nanti :)

    ReplyDelete
  8. @Daddy Ziyyad ~ Galaxy Note.. doc..:)

    ReplyDelete
  9. amboi sepasang terus, mesti hati berbung riang ni....

    happy belated birthday ya rinna

    ReplyDelete
  10. Bestnya hadiah, sepasang gitu hee.. ibarat kumbang dan bunga begitu jugak le gajetnya hee.. :))

    ReplyDelete
  11. wah....bestnya hadiah akak... :)

    ReplyDelete
  12. senang pakai sama brand dengan hubby sendiri kann...skang hp ada mcm2 application..hehehe

    ReplyDelete
  13. Suratan atau kebetulan .. mine pinky .. pun baru dpt ..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss