Tuesday, June 26, 2012

Jom Layan SURIA

As-Salam..


Dahulu aku ada pendengar setia ERA dan Sinar Fm.  
Tapi sejak kebelakangan ini aku tersuka plak dengan SURIA.FM ini.  

Sebabnya tak banyak sangat iklan dan lagu² nya pun best dari tahun
90an hingga yang terkini.  Aku dengar kat pc ofis nie haa..

Jom layan.. mana tau korang nak try plak 
dengar canel ini.. SURIA.FM


p/s : Bukan nak promote.. saje je nak bagi tau canel radio mana yang aku suka jer... hehehe..

11 comments:

  1. suka dengan sinar time abang jam. pas tu kalau Ab fana pun suka gk.

    Tpi bila time nila kurnia. tak suka la pulak. ngeee...

    utk suria Fm ni kekadang je dengar. bila ada nila kurnia kat sinar. tukar channel ke Suria. hahahha.. jahat tak?

    ReplyDelete
  2. Dulu masa paknil&arwahdinberamboi..saya diERA lepas tu ke SINAR..sampai la ni...tp nak juga lah dgr SURIA..alih angin...

    ReplyDelete
  3. Sambil buat kerja sambil humming lagu ye Rinna barulah tak stress...

    ReplyDelete
  4. yup...lagu2 pilihan kat Suria mmg best

    ReplyDelete
  5. alaaa...lama tak dengar radio la...sob sob sob doubleIS la nehh

    ReplyDelete
  6. suka gak kadang2 tu dengar nabil, kencana dan halim membebel pagi2 di suria, tp kalau tima abby fana di sinar, itu tetap pilihan. Abby punya celoteh bestlah...hihi

    ReplyDelete
  7. dee suka hotfm tapi kdg2 suka gak klasik nasional..dj tak byk ckp, iklan kurang sgt..lepas satu lagu, satu lagu..layannnn...

    ReplyDelete
  8. sy x suke dengo suria ni time ada HO ntah x suke la cara dia jd DJ

    tp klu mlm2 suke romantik je sore dj tu sape dj yg ppn tu

    ReplyDelete
  9. tu lah...suria ni kurang sket iklannya..terkadang dlm kete dgr jgk suria ni.
    Kat umah dh lama tak bukak radio, mm...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss