Wednesday, June 06, 2012

Dah Nampak Cam Baru.. Plak..

As-Salam

Pada N3 yang lepas aku ada citer yang netbook
aku hantar gi repairkan.. Weols hantar hari tu pun sebab 
charger  rosak dan LCD screen ada line.. 
jadi weols komplen laa.  

So semalam dah siap.. weols gi ambik laa.. kat
Plaza LowYatt...
Dia orang tukarkan charger baru dan ganti LCD 
screen baru.  Nasib baik masih lagi under 
warranty.. 




Plug Charger baru..  


LCD screen baru..



13 comments:

  1. nasib baik..

    kita ni laptop rosak dah sebulan
    pi hantar kena rm350...huhu melayang!

    ReplyDelete
  2. aku rasa laptop aku kat umah tu pun tak lama dah tu...adoi la hai...

    ReplyDelete
  3. selagi boleh repair kita repair x yah bli baru ye x

    ReplyDelete
  4. Itulah kalau ada jaminan bolehlah juga dapat baru kalau tak memang kena keluarlah duit poket..

    ReplyDelete
  5. nasib baik ada warranty tu..

    wayar charger mmg senang rosak kalau selalu bergulung/lipat...saya punya dulu pun rosak

    ReplyDelete
  6. Legalah masih ada waranti lagi..

    ReplyDelete
  7. mengancam la warna netbook akak...kuning tu... :)

    ReplyDelete
  8. wah..bertambah syoklah blogging kan..

    ReplyDelete
  9. semalam anak T ada ckp dia carry laptop pergi umah baby sitter. then anak anak baby sitter dok perli dia ckp yg laptop kami tu laptop zaman kuno.

    hahaha... laptop model lama la katakan. kuno p[un kuno la. janji leh guna lagi .

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss