Monday, June 18, 2012

Hubbyku Ke Cinta Alam Kelimat

As-Salam

Hari Khamis lepas, hubby aku ngan Ustaz Ramli dan stafnya pergi ke Sg. Siput untuk booking tempat untuk diadakan kursus OC bagi minggu orentasi pada bulan Julai untuk intake baru.  Nama tempat ini Cinta Alam Kelimat.  Sesuai sangat laa untuk buat kursus kat sini.  


 Ada jambatan gantung..





Hubby dan Ustaz Ramli.. Co-ordinator.. 


 Cinta Alam Kelimat.. tu ada nombor telefon sekali.. 
pada yang berminat nak tau lebih lanjut












Ada banyak lagi gambar aku ambik sikit jer.. hijau jer pemandangan.. Nanti bila jadi kursusnya di sini In- Sya-Allah akan di updatekan plak..

15 comments:

  1. sedap plak name tempat tu kak rinna...lieya dok sebut2 byk kali ni heheehehehee....

    view pun cantik...nyaman sbb udara segar kan....ni kalo buat team building kat sini bagus ni ......siap ade sungai bagai tu hah.....

    ReplyDelete
  2. nama yg unik cinta alam kelimat.tempat pun cantik dan bersih je.mmg sesuai sgt2 ni.

    ReplyDelete
  3. tengok sungai tu rasa mcm nak mandi sungai la pulak. mmm... sejuk je nengok.

    tingat masa zaman kanak kanak dodulu. mandi sungai sampai kena rotan ngan mak.hehehe

    ReplyDelete
  4. Menarik juga kalau melihat dari gambar-gambar yg Rinna captured.

    ReplyDelete
  5. x pernah lak ieda dgr nama nie rinna .. memang lain noo ..
    cantik je tmpt nie
    banyak katil dormm mereka nie .. x der partition erkk ;)

    ReplyDelete
  6. bagusla tempat camni menenangkan....

    ReplyDelete
  7. cinta alam kelimat? Unik nama tempatnya...

    ReplyDelete
  8. cantik n nama tempt mcm tx hengat je hehehe

    ReplyDelete
  9. nama tempat tu unik, first time dengar

    ReplyDelete
  10. cantik dan bersih nampaknya tempat ni..

    ReplyDelete
  11. memang sesuailah nak buat kursus kat situ, tempatnya pun nampak tenang jerkan...^_^

    ReplyDelete
  12. cantik pemandangan tempat tu kan... dengan sungainya memang sesuai dengan nama cinta alam tu. tilam bersusun tu sesuai tidur berjemaah utk student yg ramai.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss