Friday, June 22, 2012

Kenyangnyaa Perutku Hari Ini..

As-Salam

Hari ini lambat sikit nak update.. bz plak dari pagi tadi dok uruskan 
tiket kapai terobang utk boss yang nak gi KB dari semalam lagi.
Alhamdullillah semuanya berjalan dengan lancar.

Hari ini kenyang plak pewut aku.  Pagi tadi dah sarapan meehoon
goreng. Pas tuh tengahari tadi, ada plak orang ngajak makan pulut
kuning ngan rendang.. hahaha dah kenyang makan mata pun kuyu
jerk.. So tido ler kejap tadi.. segar laa sikit badan nie..

Nie sarapan pagi aku..tapi tak abis pun kenyang laa plak...


Tengahari tadi.. makan pulut kuning ngan ayam rendang nie 
share ngan kawan ofis aku.. alhamdullillah kenyang pewut..

Tadi masa tengahari.. ada plak orang ngajak makan lagi.. kul 4 petang.. nanti..tapi tak tau le nak pergi ke tak.  Tak sedap laa plak hampakan jemputan orang kan.. :)



8 comments:

  1. Rezeki jangan ditolak. (~_~)

    ReplyDelete
  2. sedapnya pulut kuning dan rendang tu...

    ReplyDelete
  3. pg td sy pon sarapan mihun..mewah ngan makanan best ah =)

    ReplyDelete
  4. pulut kuning ngan rendang memang sedap. suka makan rendang tapi malas nak buat sebab proses memasak dia tu lambat ar..

    ReplyDelete
  5. wah dah lama tak makan pulut kuningggg!

    ReplyDelete
  6. Sedapnya pulut kuning dgn rendang tu......

    ReplyDelete
  7. Wah..

    Menariknya makanan awak.. Nampak macam sedap jer..

    Tiba-tiba rasa lapar pula.. Sekarang ni tengah menunggu quater final EURO 2012.. Greece lawan Germany..

    Segmen Klik Like/Share dan menang Wang Tunai (klik di sini)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss