Tuesday, July 31, 2012

Alhamdullillah Weols Dah Bayar...

As-Salam

Hari ini dah masuk 11 Ramadan.  Cepat betul masa berlalu.


Alhamdullillah.. hubby dah bayarkan untuk weols 
3 beranak termasuk emak aku sekali.
Zakat fitrah untuk tahun ini dengan kadarnya 
sebanyak RM7.00 seorang.

Pada yang belum tuh cepat² la tunaikan
tanggungjawab ini yer.. takut kalau lambat²
nanti terlupa plak.. 


17 comments:

  1. thanks mengingatkan..saya akan bayar hari ni, insya allah...

    ReplyDelete
  2. Somi sy tak bayar lagi zakat fitrah ni. Selalunya dia akan bayar minggu terakhir tu. Setakat ni tak penah la lupa lagi. Kat Kamunting ni ramai amil. Kat Masjid Kamunting tu sj ada 5-6 orang amil dok tunggu kat serambi masjid..

    ReplyDelete
  3. my hubby pun dah bayar tuk kami. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. akak selalunya hubby bayar di kampung..

    ReplyDelete
  5. mekaseh kak atas ingatan
    ktorang lom byo lg..
    insyaAllah akan buat

    ReplyDelete
  6. belum pun dibayar lagi sis...selalunya dah masuk 20 ramadhan baru suami bayar..InsyaAllah tak lupa....

    ReplyDelete
  7. insya allah nak bayar awal..takut last minute terlupa..

    ReplyDelete
  8. Wah dah byr,kitaorg Insya Allah lps nie.

    ReplyDelete
  9. Rinaa!! kakak dengar lagu raya hihi..

    Memang patutlah kena bayar dah berdendang lagu raya nie:)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..dah selesai dah kewajipan :)

    kat melaka kurang 50 sen dari selangor..hehe... :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Along dah bayar untuk kami sekeluarga + seorang anak angkat. :)

    ReplyDelete
  12. cepatnya bayar..suami biasa bayar sehari sebelum raya..nti dee ingatkan dia..bagus gak entry rinna ni..kalau tak takut terlupa..hehehe...

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah dah menunaikan tanggungjawab :)

    ReplyDelete
  14. Greetings! Very helpful advice in this particular post!
    It is the little changes that produce the most important changes.

    Thanks a lot for sharing!
    Also visit my homepage ; Happy Call

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss