Tuesday, August 07, 2012

Cerita Hari Ahad Lepas

As-Salam

Hari ini dah 18 Ramadhan.  Masa berjalan sungguh pantas sekali.
Uols semua dah shopping ke untuk raya nie?

Hari Ahad lepas masa pagi tuh tak de plan laa nak 
ke mana-mana.  Pas tuh saja je laa ajak hubby ke Nilai 3.
Dia pun tak kisah.  Jadi lepas Zohor, weols ke sana laa.

Saje laa dok jalan² tengok² barang-barang apa² yang
boleh dibeli.  Aku dan hubby cari baju untuk
anak aku dan dapat juga cari baju T'Shirt untuk
hubby aku.  Cuma sekarang ini masih lagi nak cari
baju melayu untuk anak aku tuh tak dapat² lagi warna
yang weols nak tuh.  Mungkin kena gi carik kat 
jalan TAR le plak weekend nie.. Insyallah laa...

Oleh sebab dah balik lewat dari Nilai, weols singgah
je laa kedai untuk berbuka pose.

Ni bahagia belakang tak de laa ramai sangat..kalau kat bahagian 
depan tuh ramai jugak laa.. yang dok shopping²


Antara juadah berbuka puasa..


p/s : Maaf laa mood meng'update' blog kelaut ler.. plak.. tapi bila tengok payslip semangat le sikit cuma nak tunggu gaji tuh adoiyai.. lambat le plak 13hb baru le dpt.. sabo je laa..

9 comments:

  1. Kakcik masih berfikir petang ni nak masak apa untuk berbuka...

    ReplyDelete
  2. sesekali berbuka di luar ok gak kan rinna
    bukan ape .. nak balik dah malas nak sediakan juadah .. makan luar ringkas x penat lahh ;)

    huhuhu mood tuu lom sampai ke ieda layiee .. mintak2 tidak lahh ;)

    ReplyDelete
  3. Saya dah membeli sebelum puasa hari tu lagi sis..tak mau bersesak dan last minute mcm thn2 lepas...azab rasanya...

    ReplyDelete
  4. Wlpn penah ke nilai 3 tp tk penah singgah kat kawasan feveret org shoping2 ni...Gi nilai 3 utk gi umah sedara aje, huhu..

    **tgk haikal cedok tomyam tu...woW!!!

    ReplyDelete
  5. Kakak macam nak buka tomyam jugalah petang ini Rinna.

    ReplyDelete
  6. shopping tuk diri sendiri dah 80% selesai. cuma tuk baju melayu my son je la belum beli lagi. sabtu ni kot.

    ReplyDelete
  7. syok la akak ye...tumpang happy.. (^_^)

    kat tmpt keje ni...nak minta cuti pun payah...ada ke 22 haribulan tu dah suh datang kerja..mood terus down..

    alahai..alahai.... (-_-)"

    ReplyDelete
  8. shopping jgn x shopping, nilai 3 dekat je ngan umah sis tau!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss