Friday, September 21, 2012

Aku Ke UIA Kuantan Lagi..

Assalamualaikum

Lambat aku mengupdate blog hari ini... semalam mood tak de mari tu yang blog sunyi sepi..  Nie pun ku gagahkan juga..adess..

12 September 2012 (Rabu)

Okey ini aku nak bagi tau minggu lepas punya citer.  Aku ke UIA Kuantan lagi.  Menghantar Auntie Azian untuk cek up dengan lebih mendalam lagi dan juga untuk mendapatkan size kanta yang akan di oder.

Weols bertolak dari KL dalam pukul 5 pagi dan singgah di R & R, Temerloh untuk solat subuh dan meneruskan perjalanan kerana nak kena sampai di UIA dalam pukul 8 pagi.. tapi terlajak jugak laa weols sampai dalam pukul 8.30 pagi.

Sampai di sana weols nie menunggu aje laa sementera Auntie jalani pemeriksaan dan ambil darah.  Dalam pukul 12.30 tengahari semuanya dah selesai.

Pergi ke pekan yang berdekatan dengan kampus untuk makan tengahari.  Weols makan makanan masak panas² gitu.  Lepas itu singgah kat satu bazar nie lupa plak namanya.. lepas dari airport TUDM tuh.. beli keropok.  Teruskan perjalanan dan singgah kat R&R untuk solat plak.

Sebelum sampai umah tuh singgah R&R Genting Sempah untuk makan malam dan solat Maghrib.  Sampai kat umah dalam pukul 8.30 malam.


Sempat laa posing²


Sunyi je kan.. cam tak de orang.. iye sebab yang datang semua dengan appoinmen

Baru Auntie dapat makan lepas ambil darah sebab kena pose dulu..


Bermacam² jenis test yang dijalankan.. siap beri penerangan 
lagi sebelum dan selepas pembedahan


Depan klinik mata ni ada Klinik Gynea


Dah selesai gi makan laa.. 


Tomyam.. Campur.. bole laa rasanyaa..


Nasi Goreng Belacan.. tapi bila rasa mcm bukan jerk..


 Telur Bungkus


 Nasi Goreng Cendawan

 Nasi Goreng Ikan Masin..

 Singgah Genting Sempah.. mesti cari ini.. Chicken Chop Sizzling.. dan air kedondong

Beselera plak.. tgk hubby makan.. 



10 comments:

  1. uishhh..macam macam ehh makanan kat R&R G.Sempah tu...saya tak pernah naik atas tu..berhenti kat stesen Shell aja...lain kali nak try makan kat sini la..:)

    ReplyDelete
  2. letih jgk ye nk ke kuantan dlm sehari suntuk ni...tp tak mengapalah..itulah namanya ikatan kekeluargaan kan..

    ReplyDelete
  3. Wah.. terliur pulak tengok Chicken Chop Sizzling tu...

    ReplyDelete
  4. terliur benor tengok chocken chop sizzling tu.

    taste dia cam na? ok ke?

    ReplyDelete
  5. tgk akak ltk gambar makanan ni rasa lpr la pulak haha..

    ReplyDelete
  6. Kenapa sampai ke kuantan nak buat chekup mata sis...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah....semua urusan dipermudahkan ye kak.....harap semua berjalan lancar kak yeak...

    wah sedap2 menu kak....lapo plak lieya tgk hah...lagi2 tgk tomyam tu...terase2 hirup ni hah....

    ReplyDelete
  8. penat ye kak ke kuantan sharian...

    sedapnya tgk mknan tu..huhu

    ReplyDelete
  9. alamak sudah terliur dengan nasi goreng belacan dan nasi goreng ikan masin..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss