Tuesday, September 04, 2012

Hari Merdeka Kita Beraya

Assalamualaikum..

Jumaat, 31 Ogos 2012

Hari ini ada jemputan open house di rumah Kak Yang
di Keramat.  Angah dan Kak Yong yang 
buat masak² dan panggil kawan² ofis dia orang ke rumah.

Weols sekeluarga dan mak pergi ke sana dalam pukul
3 petang dan singgah ambil Kak Nyah sekali.

Ramai kawan² mereka yang datang berkunjung.
Antara hidangan di openhouse ini
Nasi Ayam, Soto Nasi, Popia Goreng, 
Karipap Kek, Masak Lodeh, Roti Jala
Air Koktil, Buah²an, Puding dan Air Anggur.  
Kenyang laa perut weols makan² hari tuh. 

Weols balik lepas je solat Maghrib dan siap boleh
tapau bawak balik lagik. TQ Kak Yang, Angah 
dan Kak Yong Sekeluarga.


 Ahakss gambar wajib posing dlm keta dulu.. 

Layan laa makanan yang dihidangkan



Hubby bersama teman ofis Kak Yong cum ofismatenyaa jugak.. 

Berposing plak dengan Kak Yong..

Bersama hubby tersayang 

Angah dengan kawan baiknya Aishah


16 comments:

  1. fuh mmg mcm2 ada kak...best2...siap ade hasil tapauan tu best tu...lik umah leh sambugn mkn lagi hehhe

    lieya pun penoh weekend ngan open house.....syok jek sbb dpt gantung kuali ekekeekekek

    ReplyDelete
  2. kunjng mengunjung memang perlu di hari raya kan..ni jek masa nak bermaaf maafan..kalau tak cuti leceh gak nak berjalan kan kak..

    anyway selamat hari raya kak, maaf zahir dan batin yer sepanjang berblog :)

    ReplyDelete
  3. suke tgk raya rinna...makan2 jer..sambil mengeratkan lagi silaturrahim....

    ReplyDelete
  4. wah meriahnya open house. My hubby pun dok berkira kira nak buat open house., tapi tak boleh lagi la sebab dak Aleesya tu kecik lagi.

    tunggu thn depan I'allah kot. Bagus kalau kita menjamu org makan kat umah. Allah murahkan rezeki

    ReplyDelete
  5. rayakan sebulan, mmg kena raya puas2. karipap feveret akak

    ReplyDelete
  6. banyaknya menu makanan! mesti sedap2 kan..

    salam kenal dari zana.. tq sebab sudi drop komen kat blog zana..

    ReplyDelete
  7. cuti merdeka baru2 ni, just melepak kt rmh,,sbb asya x sihat..ptg tu bru keluor mkn angin kt taman..

    ReplyDelete
  8. bestnya menu dia....
    dapat lak tapau hehehehhehehe...
    rezki tu :D

    ReplyDelete
  9. tgk gambar2 makanan open house ni, mm...buat terliur aje, huhu.
    Tingin gak nk buat sket2 nasik impit kuah kcg, soto ke, kuah lodeh ke...kan..
    Kena tunggu abes pose nam dulu lah, hehe..

    ReplyDelete
  10. Yg best tu siap dapat bawa balik tu Rinna..

    ReplyDelete
  11. weekend hari tue dpt byk undangan open house and wedding tapi semua tak leh g..anak BSB kena masuk wad..

    ReplyDelete
  12. hahahaha...angah baru nak tegur..'mesti ada gambor dalam kereta'...

    ReplyDelete
  13. best kak dpt jemputan opn house...meriah ngan mknan...alhamdulillah..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss