Friday, September 28, 2012

Hmm..Baca Jangan Tak Baca..

Assalamualaikum

Semalam dan hari nie aku bz skit.. 
tak sempat nak update n3..  Pagi tadi
Cik Mell hantar 3 novel ini.. seronoknyaa
Jadi hujung minggu nie terisi laa dengan membaca 
novel² ini..

Bila dah abis baca insyallah nanti aku letak 
sinopsisnyaa.. yer..

Selamat berhujung minggu dan selamat bercuti..



11 comments:

  1. selamat berhujung minggu kak rinna

    ReplyDelete
  2. wahhh..peminat setia novel pasti dpt habiskan mbaca weekend ni kan...

    kalau sy ntah sempt ke idak..hehe

    ReplyDelete
  3. sama la kita. baru je beli buku. tapi bukan novel . T beli buku ilmiah je selalunya.

    hai mesti kejap je akak leh habiskan tu. tul tak?

    ReplyDelete
  4. wah sempat ke habis 3 novel tu over the weekend...kagum i sis...
    enjoy your weekend...

    ReplyDelete
  5. sempat akak habiskan novel2 tu ya..bagusnyaaa..sy bc novel kahwin ganti tu sekerat jalan je ms kt rumah mak..blk rumah sendiri x smpt baca dh

    ReplyDelete
  6. buntu tak tahu nak masak apa weekend nie...ada tetamu nak dtg.

    ReplyDelete
  7. dashyat u..kalau dee mmg tak sempatlah walau 1 novel pun..huhu..

    ReplyDelete
  8. antara 3 tu..siapa orang gajiku yg sy dh pegang kat rak popular tapi tak amek utk gi bayar, hahaha...

    Yg lagi 2 tu tak perasan ada ke idak kat rak2 novel tu..

    ReplyDelete
  9. Kalau lah saya kan sis...mahu berminggu-minggu baru habis baca novel tu....

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss