Tuesday, September 11, 2012

Mandi Manda di Kalumpang Resort - Part 2

Assalamualaikum

Semalam aku cuti.. bz seharian menguruskan hal personal. Hubby pun cuti gak. Kiranya semalam banyak perkara dapat diselesaikan.

Okey.. jom sambung citer ngan tengok gambar² yer.. hehehe

Selepas sesi workshop budak² ini dalam pukul 10 malam 
acara BBQ plak laa.. BBQ di sediakan oleh trainer. dia orang En Halim.  
Ada ayam, ikan, kambing, sosej dan isi ketam


Acara pembakaran BBQ beramai² 


 Masing² dok menunggu ayam BBQ siap di bakar..


Makan² laa 


Hubby bersama En. Halim dan Ustaz Ramli..  


Ini adalah acara tukar² hadiah.. dengan mencabut nama² 
kawan² sambil memberi ucapan.  Kelakar laa plak.. 
Kalau kena pompuan ngan pompuan tak pe laa tapi
kalau kena ngan lelaki kelu nak berkata²


Sebelum majlis bersurai hubby beri taklimat untuk acara esok paginya pula..


Ini adalah sarapan pagi..


Banner Kalumpang Resort.. sesiapa nak pergi boleh laa call booking chalet di sini.. 


Kawasan cantik.. air sungai jernih.. cuma ada lalat banyak laa jugak.. 


 Chalet di sekitar..kawasan

Air sungai yang nyaman dan sejuk 

Mandi manda sebelum balik.. 



Sebelum balik.. ambil gambar di pintu .. Chalet Merbah 1 

Makan tengahari.. sebelum balik




 Sebelum balik bergambar kenangan di sini..

Weols bertolak balik dalam pukul 2.30 petang.  Hantar Fatin balik dulu dan sampai di rumah dalam pukul 4.30 petang.

16 comments:

  1. bestnyer sis..mmg meriah sgt..:-)

    ReplyDelete
  2. Nampak macam seronok je tempatnya. :)

    ReplyDelete
  3. nak jugak bbq tu. wah... kalau t la, mandi manda ni. kejap mandi kejap mkn je la kerjanya.

    ReplyDelete
  4. Namapk masing-masing puasnya Rinna dgn program yg disusun - suka kakak tengok:)

    ReplyDelete
  5. wah.. cantik tempatnya
    seronok tengok aktiviti tu ^_^

    ReplyDelete
  6. wah meriahnya! saya paling suka bab2 bbq nih,sedapppp!

    ReplyDelete
  7. tingin pulak rasanya nak pegi tempat ni.mmg cantik tengok gambar2 kawasan air terjun ni.tggu cuti sekolah la nnt.

    ReplyDelete
  8. Seronok kan join grup mcm ni.
    Penah tgk member gi sini tp tak menginap laa cuma dorang sewa pondok aje. Pondok kena sewa, ye??

    ReplyDelete
  9. kalumpang mmg best..tgk food korang pun best2 gak..tetiba rasa lapar..adoi..

    ReplyDelete
  10. wahhhhh besnye kak!!!! KALUMPANG mcm sonok je ni kalo buat training kat sini nih!!! uwawawawawa nak pegi ! nak pegi!! hehe

    ReplyDelete
  11. kat man ni ek?nampak meriah sangat

    ReplyDelete
  12. meriahnye kak...mknn mcm2 ade hah...mmg best....mandi air sejuk pastu lapo pastu mkn2....best2.....

    ReplyDelete
  13. Ikan Talipia Kalumpang sedap tau Rinna...kalau ke Kalumpang ni..mesti singgah kat tempat ternak ikan tu...isinya manis dan tak terasa lumpur....Seronoknya mandi sungai...sejuk dan nyaman jer kan..

    ReplyDelete
  14. cantiknya kak rinna tempat tu. Best betul, mandi manda, makan2 berbbq lagi....lama juga tak mandi air terjun sejuk2 gitu.

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss