Tuesday, October 09, 2012

Hadir Ke Majlis Perkahwinan Ofismate

As-Salam

6 Oktober 2012 (Sabtu)

Hari ini aku mendapat jemputan menghadiri 
majlis perkahwinan ofismate aku.  Majlis dia nie
di adakan sebelah je ofis aku nie.

Majlisnya di adakan di Dewan Kolej Kediaman 11.
Aku sampai dalam pukul 1.30 petang.  Pengantin baru je
lepas bersanding dan sedang potong kek.

Tetamu yang datang ramai dan dewan ini agak kecil.
Jadi cam sesak laa sikit.  Bila dah ramai meja pun
penuh laa.. itu aku tak kisah sangat laa tapi yang
tak bestnya orang² nie kalau dah abis makan tuh
faham² le bangun dan bagi kat orang lain plak nak duduk.
Kadang² dia orang nie buat dek aje.. geram laa jugak.
Kena tunggu cam tunggul laa plak.. sabo je laa.. 

Weols lepas makan jer.. ambil gambar pengantin
dan ambil gambar penyanyi Zaiton Sameon tengah
nyanyi lagu "Menaruh Harapan".  Lepas itu weols
pun balik laa..

Kami sekeluarga ingin mengucapkan
SELAMAT PENGANTIN BARU.... MOGA KEKAL
BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT BUAT 
HANIF MAZLAN DAN ISTERI..


Kolej Kediaman ke 11 


Zaiton Sameon sedang menghiburkan para tetamu jemputan 

Sesi pengantin bergambar dengan keluarga.. 

Banner pengantin.. 




p/s : Yeahhh.. rotation jaga kaunter telah pun tamat..

11 comments:

  1. Biasalah Rinn...kat mana2 majlis pun ada jenis gini. Terutama kalo ada open house tu kan..selagi semua menu dia tak try...selagi tu laa dok situ berpuluh2 menet, ngee...

    ReplyDelete
  2. happy wedding day to pengantin. moga bahagia hingga ke syurga ..

    wah wah.. zaiton sameon. layannnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  3. Wah... jemput Zaiton Sameon. Masih boleh nyanyi lagi dia ye Rinna.

    Selamat pengantin baru buat kawan Rinna itu.

    ReplyDelete
  4. waaaaa..zaiton sameon menyanyi lagi ya

    ReplyDelete
  5. masih menyanyi lagi ye zaiton sameon ni

    ReplyDelete
  6. slmt pengantin baru...semoga diorang kekal hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  7. betui kan kak...bila dh abis mkn tu..bgn la..kasi peluang org lain nk mkn plak...kesian org...hehe...

    wahhh.ada zaiton sameon...sora dia ttp sedap kan..

    ReplyDelete
  8. berkenan lak dgn baju pengantin yg warna purple tu..hihi.. :)

    Selamat pengantin baru tuk kawan akak.. :)

    ReplyDelete
  9. meriahnya..siap ada zaiton sameon lagi..kelasss...

    ReplyDelete
  10. aah meraihhh
    dah lama benar x tgk zaiton sameon nie
    dia still boleh nyanyi kann ..
    sedih lahh bila tgk dia , teringatkan zaman kegemilangan dia huhu

    ReplyDelete
  11. I just added this feed to my bookmarks. I have to say, I very much enjoy reading your blogs. Thanks!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss