Wednesday, October 17, 2012

Hari Keluarga Bhg. Sivil, 13 - 14 Oct, 2012 Part 2

Assalamualaikum..

Jom sambung layan gambar lagi yer.. lewat sikit aku update hari nie sebab pagi tadi bz ada meeting bahagian sampai tengahari.

Antara sukaneka yang di adakan.. untuk kanak² 
cari gula dlm tepung, perah span air, bawa bola 
pingpong dalam sudu, tiup belon dan pecahkan..


Hubby ku yang sporting.. masuk acara lari dalam guni.. 


Bawa bola pingpong dalam sudu guna mulut.. 



Kuih-muih yang disediakan.. 

Cari gula dalam tepung utk kanak² 

Hubby pun join jugak..hehehehe 

Lari berpasangan ikat kaki.. aku tak join sebab rumput di padang ini licin..
maklum laa baru lepas hujan..  

Aku bersama ILa salah seorang Urusetia..yang 
berpenat lelah menganjurkan hari keluarga ini.. 
respect laa ngan dia.. dlm keadaan yang membuyut 
nie pun sempat lagi uruskan.. Terima kasih.. 

Hubby masuk acara tarik tali.. Tarikkk bang.. Tarikkkkkk... 

Yeahhh menang.. 2 kali tarik kedua² pun menang..


Posing² sebelum penyampaian hadiah.. 

Anak aku dpt byk pensel box.. 

 Setiap game semua yang main dapat hadiah..


Hadiah hamper untuk menang tarik tali.. 


Berkumpul kenangan sebelum bersurai.. petang tuh..


Okey nanti sambung lagi..yer.. hehehe

7 comments:

  1. amboi rina anak beranak aktif betul ye

    ReplyDelete
  2. Part dapat hadiah yang paling seronok tu. :)

    ReplyDelete
  3. cantik tshirt family day akak.
    fakulti angah akan buat family day bulan disember nanti...tak sabar lak rasanya..

    ReplyDelete
  4. wah kembali nostalgia bila tengok lari dalam guni dan lari ikat kaki tu.

    masa T dulu siap terguling guling lagi bila tak pandai nak balance bila lari dalam guni.

    masa tu geram sangat sebab jatuh tergolek. tapi sekarang bila ingat balik, lucu sesangatttttttt

    ReplyDelete
  5. Bila family day, acara tarik tali yg saya paling suka...Nice family day t-shirt..:)

    ReplyDelete
  6. seronok kalo semua spoting..baru rasa berbaloi penat lelah ajk, kan..

    haikal nmpak fit iaitu budak yg aktif sukan laa...tak mcm anak2 sy..badan dorang tak tegap dan mmg dorang tak aktif sukan sgt. Sukan2 laa tp biasa2 aje..huhu

    ReplyDelete
  7. SPORTING CIK abe akak join hah main tiup tepung tu heheeheh....suke acara2 sukaneka gini ...tapi lieya jgn harap la nak main kak sbb kaki bangku....lieya tukang sorak jek laa hahaahahahah

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss