Thursday, October 18, 2012

Hari Keluarga Bhg. Sivil, 13 - 14 Oct 2012 - Part 3

Assalamualaikum...

Jom kita layan part 3 plak ... gambar² yang seterusnya yer..

 Lepas aje acara di padang.. budak² ini dah tak sabar nak mandi kat kolam..


Malam hari nya plak ada BBQ.. kat tepi pantai


 Hubby bersama² dengan hubby Ann dan Wanie.. kiranya jadi 
geng kamceng laa plak..


 Selain dari BBQ ada juga nasi goreng..


 Wahh bz Ann dan Wanie dok membakar ayam..


 Sarapan weols pagi tuh Meehoon dan Nasi Lemak



 Hubby dok layan main ping pong..ngan aku² sekali pun layan gak..


Gi jalan ke pantai laa plak..  

 Budak berdua nie tak sabar plak nak mandi laut..

Weols nak naik banana bot.. 

Cuak masa nie.. suruh hubby dok belakang aku..hehehe..takut wei.. 

Siap sedia sebelum.. di tarik.. ke tengah laut.. 

 Seronok.. weols masa nie..

Hubby Wanie yang ambil gambar weols.. dia kat atas bot 


Haa ambik ko.. dah nak dekat sampai ke pantai.. terus diterbalik kan weols.. 
tenggelam timbul laa masa nie..  

Nasib baik ada life jacket tuh.. timbul laa jugak..ke permukaan air..hehehe.. 
Memang best laa.. 1st time aku naik..

Alang² dah basah.. berenang² laa weols kat dlm laut tuh.. 

 Hubby teringin nak naik jet ski.. mula² tuh bawa anak aku.. anak aku
dah takut hubby tak berani bawa
laju².. pas tuh aku plak naik.. haaa ambik ko.. rasa cam terbang² 
bila hubby bawa laju², Memang seronok..giler..laaa..

 Tu dia.. aksi yang sangat menarik..

Weols balik dari pantai.. masa tuh dah pukul 12 lebih.. terjun kolam kejap pas tuh weols naik bilik untuk chek-out.  Weols chek-out dalam pukul 1 lebih.. pas tuh pergi makan dulu dengan Wanie dan Ann.. Lepas makan baru gerak balik KL.. Singgah di R & R untuk solat.. Sampai di rumah dalam pukul 4.30 petang...

Terima kasih di ucapkan kepada Urusetia yang terbabit, Ila, Shaza, Ann dan yang lain dalam mengendalikan acara ini.. 

 

7 comments:

  1. seronoknya..having fun betul kan..makan2 tu lagi best..

    ReplyDelete
  2. wah kak Rinna nek banana boat tu. mandi laut. memang nampak keceriaannya.

    ish.. nak wat bbq gak le raya nanti

    ReplyDelete
  3. seronoknyaa rinna
    kalau kami2 nie sure enjoyy !
    ieda x pernah naik benda alah yg diterbalikkan tuu .. adehhh teringin lah pulakk huhuh

    ReplyDelete
  4. uish...happening laa. Byk tul aktiviti yg korang buat..fuiyoo..syok tgk..

    ReplyDelete
  5. Paling best kalau semua ahli keluarga dapat turut-serta. Mandi, makan, main seronok betul kakak tengok:)

    ReplyDelete
  6. Tak pernah lagik naik banana boat, seram pulak dengar bila boleh terbalik macam tu. Takut!!! hahaha

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss