Monday, October 22, 2012

Latihan Firedrill

Assalamualaikum...

Pada 12 October 2012 yang lepas telah di adakan Firedrill.
Biasa laa kan..bila ada latihan gini.. masing² kalau keluar pun
cam ambik own sweet time aje laa.. 
tapi walaubagaimanapun.. masa yang diambil untuk 
mengosongkan bangunan kiranya mencapai piawaian yang 
telah ditetapkan oleh Bomba dan untuk memenuhi
audit ISO tak lama lagi..
















15 comments:

  1. leh gelak2 lagi ye masa nk selamatkan diri tu, hehe..PEngalaman sy mcm tu lah, ngee.
    Nk tau sweet ke dak...masa kecemasan betoi2, hahaha...masa tu baru leh nampak muka cuak tak dpt nak selamatkan diri....kan. Pun ada pengalaman jgk ni, hihi.

    Program ni kena keje sama dari semua. Sekurang2nya kita tau apa nk buat jika menghadapi kecemasan. Takde ler kalut tak tentu pasal sgt.

    ReplyDelete
  2. bestnya boleh berkumpul ramai2 n bersantai-santai gitu..;)

    ReplyDelete
  3. takleh nak view gambar..tp sis rinna turun dari tkt berapa? kalau rendah je tak feel..hahaha..cer turun dari tkt puluh2 atau belas2..baru feel..feel letih..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  4. dulu masa T kerja kat Bangunan Citibank. ada kecemasan cam ni la. ingat latihan biasa le. so, lari turun bawah lenggang lenggok je.

    Pas tu dorang dah tak kasi masuk office semula. semua handbag h/p semua ada dalam office. kena terus balik umah. waaaaa...

    dorang cakap CITIBANK ada BOM!!!.

    ReplyDelete
  5. Sebaiknya jgn beritahu baru baik kan Rinna baru bersungguh turun bawah...

    ReplyDelete
  6. firedrill yg hebat dia tak bagitau itu firedrill....dah penat2 lari berkumpul baru diberi tahu..ekekekek

    ReplyDelete
  7. bagus juga latihan ni..kalau betul2 terjadi xdelah panic dan tahu apa nak buat

    ReplyDelete
  8. amboi time 'terbakar' pun sempat posing eh...:D

    ReplyDelete
  9. opis lieya penah buat sekali kak..rasenye mmg setahun sekali laa die buat...siap panggil bomba.....tap itu laa masing2 excited bukan takut pun hahaahahaah

    ReplyDelete
  10. Yg bestnya firedrill ni tanpa pengetahuan staf.. baru la tau 'kompitensi' staf menghadapi kebakaran.. Kat opis sy, disiapkan skrip lagi utk wat report.. Tak penah lagi buat style tekejut tegempak ni..

    ReplyDelete
  11. Rinna...

    Aina hari tu kena bulan puasa ini betul2 punya so menapak le turun bawah dari tingkat 14. Esoknya nak langkah pun tak mampu sakit betis.

    ReplyDelete
  12. teringat zaman sek dulu2 ..
    ada buat testing fire bridged macam nie .. waktu2 kecemasan .. hurmmm ;)

    ReplyDelete
  13. saya x penah lg kena latihan firedrill kt opis ni..huhu...

    masa sekolah ada la buat...hikss

    ReplyDelete
  14. kalau dah tercapai piawain tu kira oklah kan..

    seronokan, siap berposing lagi ^_^

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss