Friday, October 19, 2012

[trailer] Adam & Hawa - Astro Mustika HD

Assalamualaikum.. 

Jom layan Trailer A & H nie.. kalau tengok part Adam ngorat Hawa
tersenyum sendiri.. jerk.. ahakss..

Saje je letak trailer nie.. mana tau kut² ada yang nak flashback..
cam na Am dok ngorat Ain dolu².

Sekarang dah sampai episod ke 32..

Pada yang tak sempat nak tengok selain dari Dailymotion boleh
gak tengok dari episod 1 hingga laa yang terkini kat sini --> KLHIVE




 p/s ~ Jgn lupa paused kan lagu kat bawah nie yer.. hehehe..

12 comments:

  1. tiap kali layan citer ni ~feelling2 akulah heroin itu hahahaha.romantik tul si am tu kan.apelah ain ni keras hati betul

    ReplyDelete
  2. trailer??? kan dah sampai episo 31 dah skrang. hehe .jom layan .. kat blog sy ad kasi link nk tgk dr you tube je

    ReplyDelete
  3. hehehe.. akak saje je letak trailer tuh seronok plak tgk am ngorat ain.. mmg akak tgk kat mustika HD pas sambung lagi layan kat dailymotion plak..adoiyai.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. memang best citer ni. ingat tak episod bila ain balik dari luar negeri. si adam tu tunggu di sebalik dinding. pas tu ain tak nampak dia. then dia balik umah majuk. tolak pintu ngan kuat. hahahaha.... memang touching le scene tu.

    rasa mcm memang org bercinta akan buat begitu lah.

    ReplyDelete
  5. as salam,

    mmg demam cite ni skrg ni yek..sayang saya tak follow :)

    ReplyDelete
  6. dee kdg2 tgk..kdg2 tak..kalau tertinggal dee tengok marathon je masa weekend..

    ReplyDelete
  7. Suka dengar lagu untuk cerita ni tapi tak berkesempatan nak layan cerita ni lagik. Huhuhu....

    ReplyDelete
  8. Hell Rinna, nice video. Wow, you have been following all the episodes?
    Love the song too.
    Have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  9. saya tak dpt layan adam hawa nampak gaya baca novel jer lerrr

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss