Tuesday, November 06, 2012

Makan² di Kedai Mamak..

Assalamualaikum

Lambat aku update N3 hari ni.. sebabnya nak siapkan kerja sebab esok aku akan pergi kursus 2 hari.  Dek sebab nak cukupkan KPI punya pasal kena laa pergi kursus.. kalau tak jangan harap ler aku nak pergi..hehehe.. sabo je laa

Sebenarnya tak de citer sangat pun.. Hari Ahad lepas aku sarapan pagi kat kedai mamak sebelum ke pasar.  Jarang sebenarnyaa sarapan kat luar sesekali kan.. 

Layan kan aje gambar² yang ada nie yer.. zzzzzz

Mee goreng mamak.. aku punya.. 


Hubby order roti banjir..dapnyaaa.. 


Anakku feveretnyaa Maggie Goreng.. sedap jugak 


 Budak yang tak tahan lapar..hehehe..


Sirap Limau ngan Teh Tarik..


6 comments:

  1. Aina jarang sarapan kat luar. Selalunya anak2 liat nak keluar kalau sabtu dan ahad, lebih suka lepak2 depan tv jer...

    ReplyDelete
  2. ingatkan cikgu2 aje yg ramai gi kursus minggu last nk cuti ni...Rin pun kena jgk, ye..hehe..

    ReplyDelete
  3. Samalh.....k.ani pn blk kursus ni!

    ReplyDelete
  4. sedapnye kak...dah lame tak order roti banjir ni ..selalu pekena megi goreng mamak jek...

    selamat berkursus kak...lieya jugak tak cukup lagi 2 ari ni huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. kursus jangan tak pergi...
    sarapan kat luar sekali2 best gak.. pekena roti canai mamak...

    ReplyDelete
  6. saya suka megi goreng!! sedap!!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss