Monday, November 05, 2012

Farewell Dan Makan² Dengan Ofismate

Assalamualaikum

2 November 2012 (Jumaat)

Aku dan ofismate pada tengahari tuh pergi ke Midvalley.  Weols seramai lebih kurang 11 orang semuanya.  Makan² ini yang dihadiri oleh semuanya perempuan meraikan perpisahan untuk ofismate aku Fazielah.   

Ila yang akan berhijrah ke tempat baru dan dalam masa yang sama sedang menunggu hari untuk bersalin.  Weols makan² dekat Sweetchat.  Sambil² makan tuh weols pun setiap sorang bagi la ucapan dan kata² semangat buat Ila.  Ila ditempat baru kiranya naik pangkat laa jugak dari Juruteknik (J17) ke Penolong Jurutera (J29).  Kiranya rezeki untuk anak jugak tuh.  Syukur alhamdullillah.  

Mungkin majlis perpisahan di peringat Bahagian akan dibuat kemudian.. insyallah.






 Ini yang aku oder Bolognese Spicy Smooked Beef.. sedapppp..


Aku dengan Fizah dan Ila..

Ikss.. tengok tuh tangan si Wanie..  


 Ofismate yang join sekali..


 Meriah kalau dah jumpa ramai² gini..


Ucapan utk Ila ~ Moga maju jaya di tempat baru dan moga selamat bersalin.. Jangan lupa teman² lama mu di sini yer..



13 comments:

  1. Selamat bertugas di tempat baru dan Tahniah buat Ila. :)

    ReplyDelete
  2. sronok kalo dpt mkn reramai camni, meriah suasana

    ReplyDelete
  3. santai2 makan gini best...
    all the best buat temanmu itu...

    ReplyDelete
  4. sonok kan kalau keluar mkn ramai2 gini...tp ada gk kesedihan kt citu sbb nk kena bpisah...huhu...

    ReplyDelete
  5. tentu sedih bila ada klik yang berhenti.

    ReplyDelete
  6. Betul kata Rinna, rezeki anak yg dikandung tu.

    Suka kakak tengok bila satu ofis ramai-ramai makan bersama.

    ReplyDelete
  7. pompuan belaka2 yerk... best ooo kumpul ramai2 banyak benda kelakar boleh cerita... tahniah naik pangkat gitu...

    ReplyDelete
  8. Tumpang gembira bila kawan2 naik pangkat kan Rinna...

    ReplyDelete
  9. seronoknya sis..meriah...durian pancake kat sweetchat pun sedap gak..

    ReplyDelete
  10. best2.....lieya dulu kak tak tau pun sweetchat ni lepas laaa durian crepe sweetchat ni diwar2kan sedap...heheheehe...

    tgk spegeti akak nampak menarik tuh....

    ReplyDelete
  11. tahniah buat ila ...
    dan selamat bertugas tempat baru ..
    bila buat makan2 nie , ada org cakap meraikan mereka nak berhenti , padahal nak mengucapkan semoga mereka berjaya kan rinna ..
    entah ape2 mulut org nie huhuh

    ReplyDelete
  12. sedeh kan bila ada kawan nk bertukar ni...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss