Friday, November 09, 2012

Kursus Pengurusan Masa

Assalamualaikum..

Pada 7 dan 8 November yang lepas, aku telah pergi menghadiri kursus 'Pengurusan Masa'.  Dalam tahun ini aku baru je dapat 5 hari je berkursus.  Aku kena cukupkan 2 hari je lagi untuk capai 7 hari KPI.. adoiyai.. Selalunya bila mohon.. kursus dengan Bahagian Sumber susah nak dapat.  Kira nasib² laa jugak dapat 2 hari kursus nie..

Kurus dikendalikan oleh ASDEC Global Sdn Bhd.  Yang best kalau gi kursus nie dapat balik awal laa mula dari 8.30 hingga 4.30 petang.  2 hari kursus ini banyak laa didedahkan cara² merancang masa kita laa.. dan dalam kursus ini banyak jugak laa buat kerja berkumpulan pas tuh present laa kat semua..  Gambar tak banyak laa diambil.. nie pun aku ambik sikit² je.. sebab tak boleh guna handphone kan.. Lain laa kalau masa kursus IT.. leh gak laa layan FB hehehhe.. :) Nasib baik tak boring sangat sebab banyak tugasan berkumpulan.

 Mr. Sandra sedang memberikan penerangan

 Suasana.. dalam kelas..

Dinding dan cermin ditampal ngan kerja tugasan.. 
Macam² cerita yang keluar.. 




Planning.. 

SMART 

 Time Audit.. Perkara yang dilakukan sepanjang minggu..

 5 D's

Perkara yang menggangu tugas seharian..


Sijil disampaikan oleh kawan² dan lepas itu ambil gambar
berkumpulan..plak..



2 comments:

  1. Hehe... Time management. Mesti nak tanya gak lepas bangun tido perkara pertama yg dilakukan. Hahaha mcm mcm jawapan kan....

    ReplyDelete
  2. cantek tulisan walaupun kena tulis panjang2 kat white board tu, mm..
    Senang nk baca...

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss