Monday, November 12, 2012

Melawat Ofismate..

Assalamualaikum..

Pada hari jumaat lepas, waktu rehat tengahari tuh.. 
aku dengan ofismate aku, wanie, ann dan shaza pergi 
melawat Ila yang baru aje melahirkan anak perempuan..

Tahniah diucapkan pada Ila.. dapat baby girl
yang cute.. :)

 Dua anak dara.. Ila.. Nurin yang gebu itu.. dan nurul.. yang sulong..









 Tengahari tuh weols di jamu dengan meehoon goreng.. oleh mak ila..




Baby.. yang tido aje kejenyaa.. susah tul nak suruh bukak mata..nya..


12 comments:

  1. Comel baby tu. Semoga membesar sebagai anak yang sihat, cerdik dan soleh. :)

    ReplyDelete
  2. Baby kan Rinna kadang masa siang dia tidur punyalah nyenyak tapi malam dia jaga. Cutelah baby dia. comel:)

    ReplyDelete
  3. comelnya baby tu. nampak besar le tak nampak mcm dalam pantang pun. geram nak bau baby...

    ReplyDelete
  4. Geram tengok baby...bila anak dah beso2 ni teringin pulak nak gendong2 baby tapi sekadar main2 boleh le nak menambah tak le kot...hehhee...

    ReplyDelete
  5. macam budak dah besar la baby ni...tahniah buat Ila

    ReplyDelete
  6. Comelnyer baby tu..:) salam kenal dari Yayansmum..:)

    ReplyDelete
  7. siap ada makan2 lagi...cute sangat baby tue..

    ReplyDelete
  8. baby masa 3 bulan pertama, memang kuat tido, at least kena tido minimum 12-14jam..hihihi

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss