Thursday, December 06, 2012

Antara The Best Scene Dalam Adam & Hawa..

Assalamualaikum..

Hmm... pejam celik pejam celik.. dah tinggal 20 episod lagi nak abis citer Adam & Hawa.. Dulu rasa lama sangat nak sampai ke episod ke 80.. Memang aku peminat setia drama ini.. Aku terjumpa antara best of the best scene dari drama ini.. Korang pun leh layanzzzz gak.. kalau minat laa.. hehehe..

























Kredit : Awan Kumulonimbus..

12 comments:

  1. tu la dulu rasa mcm lamanya nk tggu 80 ep..tp diam tak diam nak abis dah citer ni.lakonan semua pelakon dlm drama ni mmg best

    ReplyDelete
  2. Last kakak senyum sendiri sebab kakak tak menonton tapi kakak dah baca novelnya Rinna...

    ReplyDelete
  3. ieda memang tgk rinna
    cuma episod awal2 x lah tgk ..
    memang best
    nie tak dpt tgk nie .. internet sloww huhuh

    ReplyDelete
  4. ooppsss saya tak folo...
    nak tunggu habis baru nak tgk...
    sbb malas nak tunggu dari hari ke hari kan....
    bila dah habis tengok senang...
    skali harung duduk tengok hehehehe

    ReplyDelete
  5. Kat rumah tak de Astro pas tu tak sempat jugak nak download tapi akak dah baca novelnya.

    ReplyDelete
  6. Aaron Aziz...
    Teringin nak tgk dia buat watak lawak..
    Hahaha

    ReplyDelete
  7. salam kak!

    hehehehe..saya pun suka follow cerita ni,best kan kak :)

    ReplyDelete
  8. K.ani x follow sgt citer ni....kurang tgk tv skrg ni tp tertgk jgk bila skali skala tgk tv

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss