Monday, December 17, 2012

Family Day ~ UNIKL BMI 2012

Assalamualaikum..

15 Disember 2012 (Sabtu)

Pada hari ini aku, UniKL BMI buat hari keluarga di Sunway Lagoon.  Dalam pukul 7.45 pagi dah keluar rumah.  Sebelum tuh dah dapat la barang² makanan dan doorgift serta baju T'shirt untuk aku dan hubby.  Registration bermula dari pukul 8.30 pagi.  Masa register adalah dibuat cabutan untuk yang terawal tapi tak de rezeki laa plak.. 

Jom laa layan pic.. yang ada nie.. 

 
Bag kalis air..ada doorgift yang weols dapat 

  
Dua bag ini ada macam² makanan.. ngan roti, tibits..air.. 
tapi tak boleh laa bawa masuk dalam Sunway Lagoon..
   

Towel pun dapat gak.. 


Dan 2 helai TShirt Family Day..kalar papel


Banner Family Day..


Hubby beratur untuk register.. 


Ada cabutan jugak masa register tapi tak de rezeki.. gak.. 
dpt bola pingpong tak de nombor


Tuan blog enterprem gambar jap..


 Sarapan pagi weols.. ngan air teh..panas..


Hubby layan sarapan..Apa laa yang dibzkan kak yong tuh.. 




Sempat lagi anak aku layan conteng² tangan


 Antara games yang di adakan.. 


 Tarik bang.. tarik..


 Lari pakai sarong masuk dalam gelung..ada yang 
sampai jatuh terlentang.. sebab licin.kesian laa plak.. 


 Makan tengahari.. Nasi Ayam..


 Dessertnya Eskrem.. Mat Kool


Tu dia. jamu mata.. sambil makan.. Ada ramai ratu cantik.. 
dari macam² negara.. 


 Hubby naik kapal.. dengan kak yong dan  Fatin..aku tak nak naik..gerun..


 Jadi laa naik cawan..pusing² hehehe..


 Bergambar ngan maskot yang ada..


 Hubby & Me..


Sempat lagi hubby layan naik gelongsor nie..

Selain dari ini.. aku ada gak masuk kat Scream Park.. terkejut² dibuatnya.. Dah puas naik permainan yang ada gi plak laa mandi.. Ada lagi gambar tapi dari kamera  ini aje laa sebab bateri dah kong.. hehehe..  Weols balik masa park nak tutup..

p/s : Sampai hari nie..kaki kejang lagi.. penat berjalan.. dalam sunway lagoon dengan lalu kat jambatan gantung yang panjang tuh.. Masuk Sunway Lagoon ini kali yang ke berapa pun tak ingat..rasanya dah byk kali laa..

10 comments:

  1. amboi2 meriahnye kak...best2...happening sungguh hah....tempat lieya weekend ni buat kat gambang.....tu last minit plan tu...ntah okey ke tidak tu heehehehehh

    ReplyDelete
  2. Rinna macam kakak kalau suruh naik mainan macam tu gerun, kakak boleh pening kepala tau..

    Seronok kakak tengok game yg ada. Mesti happening..

    ReplyDelete
  3. saya masuk dlm Sunway Lagoon ni sekali aja ...tu pun dah lama dah...hahaha..Teringin jugak nak masuk sini..tunggu anak saya besar sikit la....Mmmg best tu buat Family Day kat sini..

    ReplyDelete
  4. hahaha... suka benor tengok part tarik tali tu. tambah pulak dalam air. part jatuh tergolek tu mesti ketawa ria kan..

    ReplyDelete
  5. wahhhh mana-mana organisasi pun bizi ngan family day bila hujung hujung tahun ni ye

    ReplyDelete
  6. seronoknya..tp dee pun sama dah lama tak gi sunway lagoon ni..masa gi dulu pun muda belia lagi..sunway lagoon pun x byk lagi game..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Bestnya...ari tu gi PD...ari ni ikut suaminya lak gi sunway lagoon...

    yg pasti..haikal ler yg paling seronok, ye..hehe

    ReplyDelete
  8. Wahh seronoknya family day kat sunway...sy pun baru habis family day minggu lepas tapi wat kat dewan sklh cino joo..huhu..

    ReplyDelete
  9. best!!! heheehee lama tak pergi sunway :)

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss