Monday, December 10, 2012

Farewell Lunch Untuk Praktikal Student

Assalamualaikum..

7 Disember 2012 (Jumaat)...

Hari ini adalah hari terakhir Sara menjalani 
latihan industri di tempat aku.  
Jadi weols yang akak² ini bawa laa dia 
pergi makan kat Pizza Hut di Mid Valley.

Aku dan kawan² semua mendoakan Sara
agar maju jaya dalam kerjaya yang
akan datang.. dan jangan lupakan akak² 
yang ada kat PPHB nie..

Sara (kiri) yang di raikan bersama Ann


Ann dan Shaza.. 


Aku bersama Sara..


Ini Shaza beli sebelum masuk Pizza.. makanan jepun tak reti nak nyebutnya.. 


Nie dia Cheezy Pizza..Udang Tempura sedappnya.. 


Meat ball ngan masala.. sedap gak.. 


Hmm..nyum²

Gambar² candid..hehehe..





14 comments:

  1. Bertuah Sara...dapat practical di tempat yg kakak2 nya prihatin..ada majlis farewell sekali ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat maju jaya untuk langkah seterusnya Sara. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh ...seronok kak makan2...menu meriah..sara pun touching jek nak pergi tu heheeheh..takpe2, skrang dunia moden...jauh mcm mane pun leh keep in touch....

    ReplyDelete
  4. Uishhh...udang tempura tu menggoda.

    ReplyDelete
  5. kalo tak silap mknan jepun tu tokayaki.

    ReplyDelete
  6. mcm kenal la ann tu...








    mmmmm.... tengah pk jap!

    ReplyDelete
  7. seronok laa budak2 ni bila kakak2 siap buat jamuan khas utk dorang...hoho...

    ReplyDelete
  8. beruntungnya si sara tu ek. dapat kakak kakak yng baik hati. nak banjer tuk farewell.

    semoga lepas ni dia dapat kerjaya yang terbaik.

    ReplyDelete
  9. dee dulu pun ada farewell party masa practical last day..best..tgk gaya uol..mmg enjoy sakanlah that day kan..

    ReplyDelete
  10. comel je kawan2 akak ni.
    sarah semoga maju jaya di tempat baru ye :)

    ReplyDelete
  11. betoiler kalauler saya dulu praktikal kat tempat yang ramai orang baik2 ginikan best... bertuah sara...

    ReplyDelete
  12. teringat pulak zaman praktikal dulu...hehe...

    ReplyDelete
  13. K.ani pn suka celebrate last day ngan student yg practical kt office tp dgn yg baik dgn kita jerlh....hehehe....smoga mrk success!

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

WEBSITE UTK BLOGWALKING

TETAMU YANG DATANG SINGGAH

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss